Resources

Hoe hoog scoor je in Google?

Hoe hoog scoor je in Google? 5 redenen waarom je hoog moet ranken!

Hoe hoog scoor je met je website in Google, heb je een idee? Weet je überhaupt wel waarom hoog scoren in Google belangrijk is? Hoeveel waarde hecht je aan je website? Zet je schrap en laat je ogen eens flink open gaan!

De voordelen van hoog scoren in Google!

Hoog in Google is belangrijk voor het succes van je business. Als je met je website je concurrenten keihard verslaat, dat alleen al geeft je een goed gevoel!
Natuurlijk doe je het niet alleen om wraak te nemen. 😉

 

  1. Je doelgroep vindt je gemakkelijk in Google
  2. Je krijgt meer bezoekers op je website
  3. Meer bezoekers is meer kans op verkopen

 

Je business moet een succes worden. En om je succes waar te maken, kan je positie in Google je alleen maar helpen.

Hoe kom je nu hoog in google?

De eerste stap is je website voorzien van een standaard SEO optimalisatie. Je website moet snel zijn, je moet H1 titels op je pagina’s hebben, je moet per pagina een zoekwoord uitzoeken, een analyse doen van je concurrentie,…

Dat is een stukje van de basismaterie…

Heb je geen kennis ? Swift helpt je.

Ik kan me voorstellen dat je nu even met de handen in het haar zit als je leest dat je website snel moet zijn. Hoe begin je eraan? Laat dat dus maar over aan Swift! Daarnaast is een blogpagina en je marketing inzetten op social media ook een strak plan. In de blogs “Hoog in Google met je website” en “Hoog in Google dankzij Facebook” kwam je hier meer over te weten.

Welke diensten wij voor je in petto hebben!

Een nieuwe website

Onze eerste dienst die wij aanbieden is je website onder de loep nemen. Eens zien of hij een likje verf kan gebruiken. Of kijken als hij er nog mee door kan.
Wij bouwen websites op maat van je behoeften en voorzien de teksten waar Google van houdt. Duidelijk, aanspreekbaar en een tikkeltje humor. Of Google humor heeft? Dat weten we niet. Maar je doelgroep is er gek op, dan zal Google dat ook wel zijn, zeker? 😉

SEO optimalisatie

Je website is fresh, clean, met andere woorden: klaar om aan het echte werk te beginnen. Echte werk? Is een nieuwe website niet méééér als voldoende? Nee gekkie. Nu komt de andere kant van je SEO optimalisatie. Ha ha, begin je het warm te krijgen? Dat is de reden waarom wij dat voor je doen. Als we de website maken, zorgen we ervoor dat de technische aspecten SEO geoptimaliseerd zijn. Maar als de website klaar is, dan volgt deel 2. Google moet je website kunnen lezen en begrijpen. En als hij dat doet, rankt hij je hoger in de zoekresultaten waardoor je bezoekersaantallen gaan stijgen.

Contentmarketing

Content, content, content, ik kan het niet genoeg herhalen. In een eerdere blog vertelde ik hoe belangrijk het is om met content aan de slag te gaan. Wij zorgen ervoor dat je teksten op je website duidelijk geschreven worden, dat je een blogpagina hebt waar mensen ‘u’ tegen zeggen. Of ja, een blogpagina die elke vraag van je doelgroep beantwoord.

 

En dan het social media gedeelte…

Social media-beheer

Facebook-advertenties zijn belangrijk om je SEO te optimaliseren.
Hoezo? Dat heeft er toch niks mee te maken?
Oei, dat is duidelijk. Je hebt onze vorige blog niet gelezen dan? Busted!

Facebook-advertenties zijn HEEL belangrijk voor je SEO. Je maakt een advertentie, je doelgroep begint je merk te kennen. Ze zoeken je op en Google beschouwt je als “populair”.
Ook plaats je een link naar je website in je Facebook-advertentie, zo gaan je bezoekersaantallen automatisch stijgen. En dat is ook net wat Google wilt (zo blijft ook hij verdienen).

Maar er is nog…
Heel veel…

Keuze genoeg en we hebben nog meer keus in petto. Maar om de beste diensten van ons te ontvangen is een blog misschien wat basic. Wat denk je van een koffie en terwijl praten over hoe we je concurrent gaan verslaan? (Ssht)