Copywriting

Teksten die écht werken

De perceptie van de klant is zeer belangrijk. Spellingsfouten en imperfecties in zinsopbouw doen een prospect mogelijk vermoeden dat jouw dienstverlening ook niet top zal zijn. Dat moet en kan je vermijden door goede teksten te laten schrijven. Swift kan je hierbij helpen!

male-hands-on-the-laptop-keyboard-2021-11-07-17-34-59-utc-2
Website laten maken

Waarom zijn goede teksten voor een website belangrijk?

Geoptimaliseerde teksten vormen de basis van jouw website, zodat de webdesigner ermee verder kan bij het ontwerp van de webpagina. Dankzij een SEO-copywriter ga jij hoger scoren in Google met je website door middel van search engine optimization. Daarbij wordt rekening gehouden met het beoogde doelpubliek.

Hoe herken je een goede webtekst?

En nee, dat is niet moeilijk...

Hij bevat de juiste keywords, het juiste aantal keer;

Hij is geschreven zodat zoekmachines hem kunnen begrijpen;

Hij is toch nog steeds menselijk en blijft leesbaar en interessant.

SEO?

Meer dan alleen goede teksten.

Om hoog te scoren in zoekmachines moet je vandaag meer inspanningen doen. Swift kan je helpen bij alle nodige pijlers:

  • Technische SEO

Onze SEO-experten gaan aan de slag om je pagina helemaal te inspecteren en te verfijnen. We passen alle nieuwste technieken toe op je pagina om hoog te scoren.

  • SEO-copywriting

Staat je website technisch helemaal op punt? Dan gaan onze SEO-copywriters aan de slag om de juiste content uit te schrijven. De juiste content is die inhoud waar jouw prospects naar op zoek zijn. 

  • Linkbuilding

Als je website bol staat van de kwalitatieve content, kunnen we gaan werken aan de autoriteit. Dit doen we onder andere door op zoek te gaan naar kwalitatieve backlinks.

Wie zijn onze klanten?

Stappenplan voor goede SEO-teksten?

Wanneer we webteksten schrijven, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Strategisch plan

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar jouw bedrijfscultuur, jouw doelpubliek en de locatie van de SEO-teksten.

Op basis van de informatie die we uit het strategisch gesprek halen, gaan we aan de slag om kennis te vergaren om de webteksten volledig uit te werken. Onze copywriter contacteert jou en stelt gerichte vragen om over de volledige informatie te beschikken en zo de SEO-teksten op te starten.

Strategisch Gesprek Bedrijfsvideo

#2

Schrijven

De teksten worden uitgewerkt en worden naar jou toegestuurd om na te kijken. Zijn er nog dingen die je graag zou aanpassen? Geen probleem, we bekijken met jou welke aanpassingen nog nodig zijn om goede, kwalitatieve teksten te hebben voor op jouw website.

#3

Verspreiding

De afgewerkte webteksten plaatsen we netjes op je website of webshop. We bekijken welke content interessant is om in de (nabije) toekomst online te zetten om je website nog meer visibiliteit te geven. Zo bekijken we ook welke kwalitatieve backlinks interessant zouden zijn voor de autoriteit van je website.

Samen een plan uitwerken?

bal swift