Managed Hosting

Je site zonder zorgen online

Een nieuwe website of webshop is in de maak, maar de kans is groot dat je  niet stil staat bij het belang van je hosting. Toch kan dit een groot verschil maken. Potentiële klanten haken immers af als ze te lang op info moeten wachten en Google hecht veel belang aan de laadtijd van je website. Performante hosting is dus essentieel voor het succes van je website, daar houd je dus maar beter rekening mee.

Bovendien hebben heel wat hackers het online op je gemunt en door te  kiezen voor een kwalitatieve, betrouwbare hosting, geef je hen geen kans.

Server room interior in datacenter. 3D Render

Wat is hosting nu eigenlijk?

Hosting, het is en blijft een “raar beestje” voor velen van ons. Zie jij het bos nog door de bomen? Wij maken het even duidelijk voor je.

Als we over hosting spreken, dan hebben wij het over 2 aspecten: website hosting en mailhosting. Beiden zijn zeer belangrijk voor een professioneel bedrijf. Hosting kan je primair aanzien als een grote opslagplaats waar je website en je mails op komen te staan. Net zoals de gegevens op een harde schijf in jouw computer. Alleen is deze publiekelijk toegankelijk door middel van een domeinnaam.

Als dit alles moest zijn, dan was het heel eenvoudig. Je kiest de goedkoopste hosting en klaar…
Jammer genoeg is het anders. Een goed geoptimaliseerde hosting is cruciaal, maar jammer genoeg vaak vergeten.

Waar maakt Swift het verschil?

Nee, onze managed hosting is niet de goedkoopste op de markt, maar ongetwijfeld wel één van de meest kwalitatieve. Je merkt onmiddellijk het verschil: in snelheid en in resultaten. Bij Swift beschikken we over een state-of-the-art oplossing, geven we 24/7 support en ontzorgen we je volledig.

Via onze managed hosting, houden we de vinger aan de pols. Doet er zich een probleempje voor? Dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing. Zo ben je steeds zeker van een website die up and running is. Vergeet de tijd dat je van het kastje naar de muur werd gestuurd en reken op onze hosting en support!

 

Optimale snelheid
Optimale veiligheid
Optimaal support
99,95% uptime garantie

Eigenschappen
Van onze Swift hosting?

Litespeed caching

De snelste oplossing op de markt, een ongeëvenaarde snelheid.

24/7 Monitoring

Wij monitoren je website 24/7 en geven een 99,95% uptime garantie.

Backupsysteem

Ons backupsysteem zorgt voor geëncrypteerde backups van je gegevens tot wel 4 keer per dag!

Https-encryptie

Dankzij een SSL-certificaat ben jij zeker van een veilige gegevensoverdracht.

Relay Server

Zorgt voor een optimale betrouwbaarheid van je mails.

Analyse

We kunnen perfect de snelheid en bedreigingen volgen. Zo kunnen we anticiperen en/of bijsturen.

Belangrijkste eigenschappen
nog eens uitgelicht.

Managed hosting service

Het verschil tussen managed hosting is dat je bij normale hosting enkel en alleen de hosting afneemt. Wij onderscheiden ons door een totaalservice te leveren. Zo houden wij jouw website technisch up-to-date, voorzien wij toegang via jouw website tot een bibliotheek van stockafbeeldingen om te gebruiken en zijn licenties voor tal van geavanceerde softwarepakketten die al snel honderden euro’s per jaar kunnen kosten inbegrepen. Door onze agency licenties die wij ter beschikking stellen, bekom je dus al snel een gigantische kostenbesparing.

Onze hosting is dus ook enkel voor websites die wij creëren of in ons beheer nemen.

6-laags beveiligingssysteem

Beveiliging is bij ons top of mind! Zo maken onze servers gebruik van een 6-laags beveiligingssysteem dat beveiliging biedt tegen tal van risico’s. 

Redundant backups​

Al jouw gegevens krijgen periodiek een backup. Deze backups kunnen met 1 klik op de knop ingezet worden om snel te handelen. Zo zal jouw website nooit lang offline zijn als er toch iets fout moest gaan. 

Bovendien bewaren wij al deze gegevens op meer dan 1 plaats. Zo is de kans astronomisch klein dat er ooit iets van gegevens verloren zou gaan.

24/7 monitoring

Onze systemen houden alles zorgvuldig in de gaten. Zo monitoren wij elke website afzonderlijk. Gaat een website offline? Dan weten wij dit binnen de minuut. 

brieven

Imap e-mails

Onze managed hosting komt standaard met mailboxen die wij ter beschikking stellen. Of het nu gaat om transactionele e-mails zoals een no-reply@ voor je webshop of jouw eigen persoonlijke mail, bij Swift zit je goed!

Onze servers zijn verbonden met een mail relay-server met een in- en uitgaande filter. Deze filters bewaken de reputatie van je mails en zorgen er dus voor dat jouw mailtjes de inbox van je ontvanger bereiken!

Samen een plan uitwerken?

bal swift