Functionele fotografie

Toe aan sprekende beelden voor je website?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Professionele, scherpe foto’s zijn dan ook ontzettend belangrijk om je website tot leven te brengen. Uiteraard kunnen we bij Swift met jouw foto’s werken, maar indien gewenst sturen we ook zelf een professionele fotograaf om de perfecte beelden te schieten. Zo beschikken we over sterke beelden voor op je website en kun jij de foto’s in al je communicatie gebruiken.

Fotografie die het verschil maakt

Wij denken met je mee en zorgen voor beelden met meerwaarde. Onze professionele fotograaf doet er alles aan om jouw producten en/of dienstverlening optimaal op beeld vast te leggen. Dit hoeven niet enkel productfoto’s te zijn, we zorgen ook voor de nodige sfeerbeelden die je website wat persoonlijker maken.

Een unieke website

Door het maken van eigen foto’s blijven we weg van stockbeelden die je op heel wat andere website vindt en geven we je website een unieke uitstraling. Bovendien kun je ook geen problemen krijgen met beeldrechten. Ga voor eigen foto’s en vertel het verhaal van je bedrijf. Ongetwijfeld haal je zo meer rendement uit je website!

Een voorbeeld?

Butchery Jef

Voor Butchery Jef, een ambachtelijke slagerij uit Schoten, verzorgden we reeds de website, webshop én een video voor de opening van hun tweede filiaal. Daarnaast mochten we ook alle producten fotograferen voor in hun webshop.

De verschillende salades, vleesgerechten en voorgemaakte maaltijden werden uitgebreid in beeld gebracht.

productfotografie
productfotografie