Lead generation

Lead pijlers opbouwen?

Uiteraard moeten we je doelstellingen kennen, maar eens we deze helder hebben, kunnen we aan de slag met jouw sales funnels. Een combinatie van gerichte advertenties, landingspagina’s en triggers die aanzetten tot actie (CTA), zorgen ervoor dat potentiële klanten hun gegevens achterlaten of actie ondernemen. Een potentiële goudmijn! 

Wij trekken nieuwe klanten voor je aan, geven ze info, enthousiasmeren ze en zetten ze aan tot actie. Reken maar dat dit heel wat nieuwe klanten oplevert.

Keep it stupid simple

Marketing automation en lead generation hoeven helemaal niet complex en duur te zijn. Wij denken mee, komen met beheersbare funnels en zorgen voor rendement.

Van het opzetten van landingpagina’s, het voorzien van invulformulieren tot een automatische mail die vertrekt vanuit Mailchimp bij het downloaden van een brochure: wij regelen het voor jou.

Klinken termen als lead generation en sales funnels jou als Chinees in de oren? Geen probleem, we vertellen je er graag meer over en vooral: we zetten de perfecte sales funnels voor je op. Zo trek jij nieuwe klanten aan en haal je een optimaal rendement uit elke geïnvesteerde euro.