Managed hosting

Razendsnelle managed hosting

Toe aan een nieuwe website? Dan sta je waarschijnlijk niet stil bij het belang van je hosting. Toch kan dit een groot verschil maken. Potentiële klanten haken immers af als ze te lang op info moeten wachten en Google hecht veel belang aan de laadtijd van je website. Performante hosting is dus essentieel voor het succes van je website, daar houd je dus maar beter rekening mee.

Bovendien hebben heel wat hackers het online op je gemunt en door te  kiezen voor een kwalitatieve, betrouwbare hosting, geef je hen geen kans.

Investeer in kwalitatieve hosting

Nee, onze Secure Hosting is niet de goedkoopste op de markt, maar ongetwijfeld wel één van de meest kwalitatieve. Je merkt onmiddellijk het verschil: In snelheid en in resultaten. Bij Swift beschikken we over een state-of-the-art oplossing, geven we 24/7 support en ontzorgen we je volledig.

Via onze managed hosting, houden we de vinger aan de pols en doet er zich een probleempje voor, dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing. Zo ben je steeds zeker van een website die up and running is. Vergeet de tijd dat je van het kastje naar de muur werd gestuurd en reken op onze hosting en support!

Litespeed Caching

De snelste oplossing op de markt, een ongeëvenaarde snelheid.

Backupsysteem

Ons backupsysteem zorgt voor geëncrypteerde backups van je gegevens tot wel 4 keer per dag!

Relay Server

Zorgt voor een optimale betrouwbaarheid van je mails.

24/7 Monitoring

Wij monitoren je website 24/7 en geven een 99% uptime garantie.

Https-encryptie

Dankzij een SSL-certificaat ben jij zeker van een veilige gegevensoverdracht.

Analyse

We kunnen perfect de snelheid en bedreigingen volgen. Zo kunnen we anticiperen en/of bijsturen.

Meer weten over high end hosting oplossingen?

Als het op hosting aankomt lijkt iedereen wel zijn steentje bij te dragen met je te voorzien van informatie. Al snel merk je dat zowat iedereen zijn eigen mening heeft! Niet zo handig als jij gewoon echt het beste wil.

Gelukkig zijn we het onder de professionals het met elkaar eens. Security, snelheid en service maken het verschil.

En daar zetten wij optimaal op in.

Servers