SEA & digital advertising

SEA & digital advertising

Opvallen op het web klinkt makkelijker dan het is. Toch is online marketing essentieel om de dag van vandaag succes te boeken.

Bij Swift ondersteunen we je op het vlak van advertising en het online in de markt zetten van je onderneming. Wij zorgen voor meer verkeer naar jouw website én meer omzet.

Social media advertising

Goed getargete Facebook advertenties bieden ongetwijfeld een meerwaarde in je online strategie. Bij Swift denken we mee over je acties, gieten we deze in een aantrekkelijk aanbod en schotelen we ze voor aan de juiste doelgroep, op het juiste moment.

Voor al je advertenties op de sociale media zijn we je geknipte partner. Het stopt immers niet bij Facebook Advertising. Ook LinkedIn, YouTube en Instagram bieden heel wat mogelijkheden om te adverteren en je doelgroep efficiënt te benaderen. Uiteraard houden we daarbij rekening met je budget en je ambities.

SEA

De snelste weg om te scoren in Google? Met Google Ads haal je onmiddellijk rendement en zet je je product, service of onderneming in de kijker. Met een uitgekiende strategie, een zoekwoordenonderzoek en het gebruik van de juiste trefwoorden en cta’s, zorgen we ervoor dat jouw advertentie rendement oplevert.

Reken op Swift voor het uitrollen van jouw Google Ads, de monitoring en een regelmatige opvolging. Wij sturen je campagnes volcontinu bij voor een optimaal rendement. We verhogen niet enkel het verkeer naar je website, maar zorgen ook voor meer omzet.

BANNERING

Awareness creëren rond je merk, product of dienst? Bannering is zeker nog niet dood! Met goed geplaatste banner bereik je heel wat mensen en zorg je ervoor dat je opvalt in de massa. Van vormgeving tot plaatsing: wij regelen het.

 

Wist je dat sea & digital advertising hand in hand gaat met lead generation? Adverteren werkt pas echt goed als je de juiste automatisaties hebt geimplmenteerd en je website beschikt over de juiste landingspagina’s.