Dragintra

Explainer video en website voor nieuwe rekentool TCO-GO!

Een wagen is een aantrekkelijke meerwaarde in een hedendaags loonpakket, maar het is niet altijd eenvoudig om de reële kost te kennen voor de aankoop. De fiscale regelgeving wijzigt continu. Steeds meer kosten, taksen en belastingen worden meegenomen in de berekening van de total cost of ownership. 

Daarom ontwikkelde Dragintra de online calculator TCO-GO.

Met die tool krijgen jij en je medewerkers een realistisch en volledig overzicht van de wagens die beschikbaar zijn binnen het budget. 

Dragintra rekende op Swift voor de ontwikkeling van een explainer video én de website.

Animatievideo’s én stripverhalen

Flat design explainer video

In een duidelijke animatievideo legden we uit wat de moeilijkheden zijn en hoe TCO-GO daar een oplossing voor biedt. We laten duidelijke screens zien uit het online platform en maken zaakvoerders en fleet managers daarmee warm om contact te nemen met Dragintra. We kozen voor Flat design omdat dit een animatiestijl is waarmee we het grootste doelpubliek aanspreken.

Video afspelen

Showcase website

Als potentiële gebruiker heb je uiteraard nood aan een mooi overzicht van de functies en mogelijke formules van TCO-GO. Om die duidelijk te tonen, ontwikkelden we een showcase website met algemene informatie van de tool. We bieden de kans om een demo aan te vragen en de online calculator aan te kopen.

En… er was natuurlijk ook gewoon een plek nodig om de prachtige explainer video te kunnen vertonen 😉

Het resultaat?

Dragintra weet nu op een heldere en efficiënte manier over te brengen wat de meerwaarde is van de online berekeningstool TCO-GO! Enerzijds door de explainervideo en anderzijds door de overzichtelijke, snelle webpagina.

bal swift