SEO

Zoekmachineoptimalisatie

SEO of Search Engine Optimization is ontzettend belangrijk om te scoren in Google. Vlot lopende teksten met de juiste zoekwoorden op een natuurlijke manier in verwerkt, zijn noodzakelijk om op een organische manier in de Google ranking te klimmen. Bij Swift kennen we Google door en door, volgen we de nieuwste ontwikkelingen en zorgen we voor teksten waar Google van smult.

Professional development programmer cooperating meeting

Meer dan enkel goede teksten…

De technische kant van je website heeft ook invloed op Google.

SEO gaat echter verder dan het schrijven van teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook de technische kant van je website heeft invloed op je positie in Google.

Wij combineren alvast de de juiste technieken om je website zo snel mogelijk te doen stijgen in Google. Als je weet dat heel wat mensen niet verder kijken dan de eerste pagina van de zoekresultaten, dan weet je meteen hoe belangrijk dat is.

Welke componenten bepalen of je goed scoort in Google?

Het algoritme van Google
De reputatie van je website
Technische structuur
Inhoud van de content

SEO werkt op lange termijn

Reken op een gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat we weten op welke termen potentiële klanten je zoeken. Vervolgens verwerken we deze woorden op een natuurlijke manier in je website, terwijl we ook achter de schermen ervoor zorgen dat deze woorden door Google opgepikt worden.

Let op: SEO is een werkje van langere duur en het duurt even voor je er rendement uit haalt. Op langere termijn is het echter onmisbaar en voordeliger dan het inkopen van Google Ads. De combinatie van beide heeft het meeste effect!

Samen een plan uitwerken?

bal swift