Webshop

Een webshop laten maken?

E-commerce is aan een steile opmars bezig en een webshop is dan ook vaak onmisbaar voor de toekomst van je bedrijf. Ben je op zoek naar een performante webshop die omzet en rendement genereert? Bij Swift zijn we thuis in het bouwen van makkelijk hanteer- en aanpasbare e-commerce websites die in de smaak vallen bij de klanten.

Professional development programmer cooperating meeting

Een webshop bouwen,
dat kan toch iedereen?

Heel wat pakketten willen je doen geloven dat een webshop bouwen een koud kunstje is. Natuurlijk kun je zelf wel wat basiszaken in orde brengen, maar het bouwen van een performante webshop is werk voor specialisten.

Zonder de nodige technische kennis, kennis van UX en grafische vormgeving en netwerkbeheer, kom je niet ver. Bij Swift zijn we al een aantal jaren gespecialiseerd in het bouwen van webshops op maat en dat merk je meteen. Wij luisteren naar je noden en stellen je vervolgens een webshop op maat voor, die perfect inspeelt op jouw wensen en de verwachtingen van je doelgroep.

Laat je webshop
aan een specialist over.

Bij het opzetten van een succesvolle webshop komt heel wat kijken. Je moet de aandacht trekken, de webshop moet overzichtelijk en makkelijk bruikbaar zijn en het hele proces moet technisch goed in elkaar zitten.

Bij Swift bouwen we jouw webshop op maat, integreren we naadloos je huisstijl en stoppen we deze in een attractief kleedje. Zo genereert jouw webshop 24/7 verkeer én verkoop. De ideale basis voor een succesvol online marketingverhaal.

De voordelen?

Een fraaie webshop die bij je zaak past
Vergroot je omzet en verkoopradius
Je bent 24/7 open voor business
Je bent vindbaar op Google

Eigenschappen
van een Swift webshop?

Optimale snelheid

De snelheid van je website is ontzettend belangrijk om te scoren in Google en draagt bij tot je SEO. Hoe sneller je website, hoe hoger de conversie.

Deel van een totaalconcept

Een webshop is geen losstaand verhaal. Wij zorgen dat je website naadloos in je marketingconcept past. Jouw onderneming en de wensen van je klanten staan daarbij centraal. 

Content op maat

Beschik je niet over teksten en leuke foto’s? Geen enkel probleem, daar zorgen wij voor. We houden rekening met SEO en zorgen voor aantrekkelijke beelden die opvallen en je zaak perfect typeren.

Integraties mogelijk

Zonder enig probleem laten we je website samenwerken met andere applicaties. Denk maar aan je CRM of Mailchimp. Zo win je heel wat tijd en efficiëntie. Via de REST API koppel je de shop ook aan jouw ERP-systeem

Support & Service

Wij zorgen voor een up-to-date website, terwijl jij bezig bent met ondernemen. Een snelle hosting, meerdere back-ups per dag: jij kunt op beide oren slapen. Gaat er toch iets mis? Dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing.

Modulaire structuur

Al onze websites zijn modulair en future-proof. Misschien heb je vandaag nog geen nood aan een webshop, maar wat de toekomst brengt, weet je nooit. Wij zorgen alvast voor een perfect schaalbare website, die met je meegroeit wanneer het nodig is.

Wie zijn onze klanten?

Webshop Youth Lab

Voor Youth Lab mochten we hun webshop en volledige website ontwerpen.

Webshop Werkkledij

Webshop met 130k product variaties! De webshop gelinkt aan een Json database die wekelijks update. Mogelijkheid tot personalisatie en aanvraag van een offerte.

Website Butchery Jef

Bestel eenvoudig je salades en stukjes vlees online!

Stappenplan voor een website

Wanneer we een website creëren, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen, de USP’s van jouw organisatie en gaan we op zoek naar jouw unieke bedrijfscultuur. Op deze manier kunnen we gestructureerd starten met het uitwerken van jouw content.

#2

Content

Op basis van de informatie die we uit de strategische babbel opdoen, gaan we aan de slag om de juiste teksten te schrijven en je content samen te stellen. In deze fase bespreken we de indeling van je website in detail. De geschreven teksten vullen we vervolgens aan met foto- en videomateriaal door jou aangeleverd of door ons gemaakt. Er kan gewerkt worden met stockafbeeldingen*. Let wel op: dit maakt je website minder persoonlijk.

Stock afbeeldingen zijn professioneel vormgegeven of gefotografeerde afbeeldingen die verkocht of gelicentieerd worden voor gebruik van de koper of gelieerde. 

#3

Development

Laat de magie beginnen! De samengestelde content zal omgezet worden tot een prachtig design! Onze Swift magie en marketinggerichte inzichten zullen voor de best mogelijke conversie zorgen.

#4

Lancering & ondersteuning

Jouw website kan gelanceerd worden. Geen nood, wij begeleiden je zodat jij je website optimaal kan inzetten voor je bedrijf. Met de hulp van onze video’s die we voor je klaar hebben gezet in je adminpaneel, kan je zonder onze hulp statistieken uitlezen en basisaanpassingen uitvoeren.

#5

Promotie...

Jouw website staat online en iedereen kan hem bewonderen. Wil je nu echt meer klanten de weg door het digitale bos laten vinden? Ook dan ben je bij Swift aan het juiste adres. Wij hanteren de meest flexibele marketingsamenwerking ter wereld! 

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift