Experts in Vastgoed

De weg naar succesvolle vastgoed-investeringen

Webdesign

Grafisch

Development

Video

+

Gunther De Wilde en Tom Renders van Experts in Vastgoed, de beste mentoren op de Belgische vastgoedmarkt, bieden opleidingen aan voor ondernemers die in de uitdagende vastgoedwereld willen duiken. Tijdens eendaagse workshops of meerdaagse opleidingen leren deelnemers succesvol ondernemen in vastgoed. Gunther en Tom zochten een partner die hen advies kon geven omtrent marketingstrategieën. Daarnaast wilden ze ook hun website in een nieuw jasje steken en waren ze op zoek naar ondersteuning om hun campagnes op te volgen.

Video afspelen
Website

Een goede website met heel wat mogelijkheden was onmisbaar voor Experts in Vastgoed. Na heel wat meetings en denkwerk creëerden we een eindresultaat om u tegen te zeggen: een oogstrelende en vlot navigeerbare website die bovendien ook over een webshop en online leerplatform beschikt.

Via de webshop kunnen geïnteresseerden de bestseller van Gunther aankopen of zich inschrijven voor de workshops. Op het gratis platform vinden cursisten van hun vastgoedprogramma’s heel wat waardevolle informatie terug, waaronder creaties van Swift. Denk aan video’s, blogs enzovoort. Wij zorgen bovendien voor een continue verbetering van de website, wat leidt tot een mooie conversie.

Social media

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken. Wie online gevonden wil worden, voorziet dan ook best om actief te zijn op social media. Experts in Vastgoed maakt hier ook gretig gebruik van en is terug te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Posts, video’s, stories,… zijn ideaal om aankomende events te delen, nieuwtjes de wereld in te sturen en mensen kennis te laten maken met je bedrijf. Zo ook bij Experts in Vastgoed. Swift creëerde al heel wat aansprekende content.

Advertising

Bij Swift volgen we de social media ads voor Experts in Vastgoed op. Dankzij advertising en de hierbij horende content kunnen we gericht adverteren en op een doeltreffende manier promotie maken voor de aankomende evenementen en webinars van Experts in Vastgoed.

Mailfunnels

Een doeltreffende mailfunnel mag niet ontbreken in jouw marketingstrategie. Ze zijn het ideale hulpmiddel om bijvoorbeeld producten te verkopen, klanten op te volgen en om evenementen in de kijker te zetten. Door bij klanten rechtstreeks in de mailbox te springen, kan je je doelgroep gerichter aanspreken. De mailfunnels voor Experts in Vastgoed hebben hun nut al meer dan eens bewezen. Ze zorgden al voor heel wat inschrijvingen, met gevulde zalen in onder andere Mechelen, Antwerpen en Gent tot gevolg.

Informatieve
SEO-blogs

Tijdens de flex-samenwerking schrijven wij op regelmatige basis SEO-blogs uit voor Experts in Vastgoed. Deze informatieve blogs, die geschreven zijn volgens de regels van de SEO-kunst, gaan over relevante onderwerpen uit de vastgoedwereld. Met deze blogs wil Experts in Vastgoed zijn lezers informeren en warm maken om te starten met investeren in vastgoed. Dankzij onze SEO-inspanningen scoort Experts in Vastgoed héél hoog op felbegeerde zoektermen die hun dienstverlening weergeven.

Vastgoedvideo’s

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Video’s zijn op dit moment hét van hét! Ze zijn voor veel toepassingen heel doeltreffend en aantrekkelijk, zoals bijvoorbeeld op social media, advertenties en je website. Om de campagnes van Experts in Vastgoed kracht bij te zetten, mochten onze video-experts de voorbije jaren al heel wat prachtige videocontent creëren.

Experts in Vastgoed beschikt dankzij Swift over een breed arsenaal aan unieke vastgoedvideo’s. Wij werkten voor Experts in Vastgoed reeds verschillende soorten videocontent uit. Denk aan promovideo’s voor aankomende evenementen, aftermovies, webinars, testimonials van tevreden deelnemers, vastgoedcafés en vlogs.

Video afspelen
Advertentievideo’s

Advertentievideo’s zorgen ervoor dat jij je concurrentie net een stapje voor bent. Ze zorgen voor meer visibiliteit en ook voor meer leads. Om de evenementen van Experts in Vastgoed in de kijker te zetten en inschrijvingen aan te trekken, zorgen wij bij Swift voor aantrekkelijke promovideo’s die het evenement goed weergeven.

Testimonials

Tevreden klanten moet je aan het woord laten, want tevreden klanten zorgen voor meer geloofwaardigheid! Wij namen al meer dan 50 testimonials op waarin deelnemers van de vastgoedseminars vertellen hoe zij deze beleefd hebben. Spoiler alert: iedereen is enthousiast en raadt Experts in Vastgoed aan! 😉

Video afspelen
Video afspelen
Testimonials opgenomen
0 +
Video afspelen

Animatievideo

Hier nog tekst

Vastgoed café’s

Mensen worden aangetrokken tot content die waarde en info geeft. Denk aan podcasts, blogs, tips & tricks. Ze zorgen er allemaal voor dat klanten zich meer aangetrokken voelen tot jouw bedrijf. Daarom hebben we de vastgoedcafés in het leven geroepen voor Experts in Vastgoed. Deze leerrijke video’s geven de kijker meer inzicht in interessante onderwerpen uit de uitdagende wereld van vastgoedinvesteringen. Maak het jezelf comfortabel, bekijk de vastgoedcafés en schaaf op een leuke manier je vastgoedkennis bij.

Video afspelen
Vastgoed café's opgenomen
0 +
Referentie

Benieuwd hoe Gunther De Wilde onze samenwerking ervaart?

Bij Swift kijken we alvast uit naar onze verdere samenwerking met Experts in Vastgoed. We zijn trots op de resultaten die we tot nu toe hebben bereikt en blijven nauw samenwerken om hun marketing naar een hoger niveau te tillen.

Video afspelen

Bekijk andere cases

Samen naar grotere hoogtes

Sinds enkele jaren behoren we trots tot de Schindler familie. We mochten al ondersteuning bieden bij de creatie van verschillende video’s, hun nieuwe website én een QR-code platform voor liftdossiers in de Benelux!

Positieve communicatie over maatschappelijk gevoelige info

Aster zet zich in voor de energievraagstukken van sociale huurders in Vlaanderen. Heldere en gevoelige communicatie is daarbij cruciaal. En daarvoor rekent Aster op… Swift! In deze case bespreken we een selectie uit de leuke projecten die we al voor Aster mochten uitvoeren.

bal swift