Altrea

Internationale topcontent voor een beurs

Altrea Bulk & Liquids verzorgt synchromodaal transport van chemische vloeistoffen, oliën, cryogene gassen en afvalproducten. Begin mei zouden ze deelnemen aan een beurs, en daarvoor wilden ze graag een corporate movie laten maken. Uit enkele kandidaten werd Swift uiteindelijk gekozen als partner. Ondanks een strakke deadline mochten we bovendien nog enkele extra projecten uitvoeren!

Animatievideo’s én stripverhalen

Corporate movie met uitstraling

We hadden nog een goede maand tot de beurs. Eerst gingen we aan de slag met de corporate movie. We maakten drone footage in de haven, gingen aan de slag met motion graphics en creëerden op deze manier een duidelijke en professionele video.
Video afspelen
Brochure

Omdat we inhoudelijk al goed op de hoogte waren van de geschiedenis, werking en toekomstplannen van Altrea B&L, mochten we ook de nieuwe brochure uitwerken voor op de beurs. Dat deden we met de uiterste zorg, en perfect binnen de strakke timing!

Beachflags en rollup banners

Op een beurs word je als bezoeker al gauw overspoeld door informatie. Het was dus belangrijk om op te vallen met Altrea B&L, op een stijlvolle manier. We creëerden enkele beachflags en rollup banners om de identiteit te creëren. Leuk, omdat deze tools ook na de beurs nog inzetbaar blijven.

De timing? Die kwam bijna in het gedrang door een probleem bij de transportkoerier van onze drukker. Daarom besloten we bij Swift om nieuwe exemplaren (op onze kosten) met spoedlevering tot bij Altrea te laten leveren. Klant tevreden, wij tevreden!

Het resultaat?

Een geslaagde beurs met degelijke professionele uitstraling én een tevreden klant. Bij Swift kijken we er naar uit om Altrea verder te ondersteunen bij hun visuele marketingtools.
bal swift