Bedrijfsfilm​

Een bedrijfsfilm is meer dan een sequentie beelden. Het is je uithangbord, je online visitekaartje.

Een bedrijfsfilm geeft je bedrijf een online gezicht en persoonlijkheid. Het is daarom van groot belang om de juiste emoties los te maken bij de kijker en je verhaal helder te vertellen.

Video afspelen

Intresse in een bedrijfsvideo?

Vul je gegevens in en we bespreken dit graag met je!

Wie zijn onze klanten?

Wie zijn onze klanten?

De voordelen van video voor je bedrijf?

Je bestaat online als je video inzet
Je hebt controle over je imago
Je bent 24/7 open voor business
Je maakt emoties los bij de prospect

Enkele voorbeelden!

Make Your Deals

Teaser video voor nieuw tweedehandsplatform!

Rombit

Productvideo voor de Antwerpse pionier Rombit!

Immo Point

Publispot voor vastgoedspeler Immo Point.

Stappenplan voor een bedrijfsfilm

Wanneer we een bedrijfsfilm creëren, gaan we steeds als volgt te werk:

#1 Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen, de USP’s van jouw organisatie en gaan we op zoek naar jouw unieke bedrijfscultuur. We benoemen de emoties die we los willen maken met de bedrijfsvideo en zorgen ervoor dat we je persoonlijkheid tastbaar kunnen maken.

#2 Script opstellen​

Op basis van de informatie die we uit de strategische babbel opdoen, gaan we aan de slag om de perfecte voiceover te schrijven. Onze copywriter zorgt voor een story die de gewenste emoties losmaakt en jouw bedrijfsverhaal op een heldere, duidelijke manier vertelt. Vervolgens voegen we er een visuele kolom aan toe om het script te vervolledigen. We sturen dit script bij tot je als klant helemaal tevreden bent.

Script opstellen

#3 Opnames​

Showtime! Op basis van het script en onze shotlist gaan we met onze videocrew aan de slag om de opnames te maken voor jouw bedrijfsfilm. Van FPV drones tot steadycams en de nieuwste verlichtingsapparatuur: we hebben alles bij om de mooiste beelden te maken en de juiste sfeer te creëren. 

Figuranten nodig? No problem, wij fixen graag de meest geschikte kandidaten waaruit jij kan kiezen.

#4 Montage​

Tenslotte monteren we de bedrijfsfilm tot een prachtig geheel. We voegen passende rechtenvrije muziek toe en nemen een voiceover op indien gewenst. Afhankelijk van jouw doel (social media, televisie, website, …) exporteren we in de gewenste resoluties. De settings hebben geen geheimen voor onze gepassioneerde video experten.

Montage
Social Media Expert

#5 Verspreiding

Een topvideo maken is 1 ding. Hem perfect targeten en
bij de juiste doelgroep krijgen is iets anders. We bekijken graag met jou hoe we je video na finalisatie eventueel samen kunnen gaan verspreiden.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over bedrijfsfilmen bij Swift? Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Als je nog steeds vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Een bedrijfsfilm schept vertrouwen en geeft persoonlijkheid aan je bedrijf.

77% van de consumenten geeft aan eerst een video te bekijken en pas nadien tot een aankoop over te gaan. Bovendien is je bedrijfsfilm een kwaliteitsbarometer. Consumenten schatten de kwaliteit van jouw diensten of producten hoger in als je bedrijfsfilm kwalitatief is.

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de film, de benodigde apparatuur, de locatie en de montage. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De duur van het maken van een bedrijfsfilm hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de benodigde opnametijd en de montage. Dit bespreken we natuurlijk met je tijdens de opstart van het project.

Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website of deze pagina om een afspraak te maken voor een consultatie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan een boeiende bedrijfsfilm!

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift