Bedrijfsfilm

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is meer dan een sequentie beelden. Het is je uithangbord, je online visitekaartje.

Een bedrijfsfilm geeft je bedrijf een online gezicht en persoonlijkheid. Het is daarom van groot belang om de juiste emoties los te maken bij de kijker en je verhaal helder te vertellen.

Monitor tijdens opnames bedrijfsfilm

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm schept vertrouwen en geeft persoonlijkheid aan je bedrijf.

77% van de consumenten geeft aan eerst een video te bekijken en pas nadien tot een aankoop over te gaan. Bovendien is je bedrijfsfilm een kwaliteitsbarometer. Consumenten schatten de kwaliteit van jouw diensten of producten hoger in als je bedrijfsfilm kwalitatief is.

De voordelen van video voor je bedrijf?

Je bestaat online als je video inzet
Je hebt controle over je imago
Je bent 24/7 open voor business
Je maakt emoties los bij de prospect

Wie zijn onze klanten?

Make Your Deals

Make Your Deals

Leuke teaser video voor dit nieuwe tweedehandsplatform!
One on One Agency corporate video

One on One

Corporate movie voor een uniek rekruteringsbedrijf.
bedrijfsfilm voor DR Motors

DR Motors

Bedrijfsfilm voor een succesvolle autodealer.

Stappenplan voor een bedrijfsfilm

Wanneer we een bedrijfsfilm creëren, gaan we steeds als volgt te werk:

Strategisch Gesprek Bedrijfsvideo

#1

Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen, de USP’s van jouw organisatie en gaan we op zoek naar jouw unieke bedrijfscultuur. We benoemen de emoties die we los willen maken met de bedrijfsvideo en zorgen ervoor dat we je persoonlijkheid tastbaar kunnen maken.

#2

Script opstellen

Op basis van de informatie die we uit de strategische babbel opdoen, gaan we aan de slag om de perfecte voiceover te schrijven. Onze copywriter zorgt voor een story die de gewenste emoties losmaakt en jouw bedrijfsverhaal op een heldere, duidelijke manier vertelt. Vervolgens voegen we er een visuele kolom aan toe om het script te vervolledigen. We sturen dit script bij tot je als klant helemaal tevreden bent.

Script opstellen

#3

Opnames

Showtime! Op basis van het script en onze shotlist gaan we met onze videocrew aan de slag om de opnames te maken voor jouw bedrijfsfilm. Van FPV drones tot steady cams en de nieuwste verlichtingsapparatuur: we hebben alles bij om de mooiste beelden te maken en de juiste sfeer te creëren. 

Figuranten nodig? No problem, wij fixen graag de meest geschikte kandidaten waaruit jij kan kiezen.

#4

Montage

Tenslotte monteren we de bedrijfsfilm tot een prachtig geheel. We voegen passende rechtenvrije muziek toe en nemen een voiceover op indien gewenst. Afhankelijk van jouw doel (social media, televisie, website, …) exporteren we in de gewenste resoluties. De settings hebben geen geheimen voor onze gepassioneerde video experten.

Montage
Social Media Expert

#5

Verspreiding

Een topvideo maken is 1 ding. Hem perfect targeten en bij de juiste doelgroep krijgen is iets anders. Onze advertentie- en webexperten helpen je hier heel graag bij.

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift

Win een testimonial!

Met Swift geven we verschillende volledig afgewerkte testimonial video’s weg (t.w.v. €2500 excl. btw). Meer weten? Bekijk dan onze wedstrijd pagina!