Testimonials

Wat is een testimonial?

 

Een testimonial is een getuigenis van een klant. Wanneer een klant recent van jouw dienst of product heeft genoten, kan je hem of haar vragen om een authentieke reactie in te blikken. Testimonials laten maken is geen overbodige luxe. Het geeft je bedrijf extra geloofwaardigheid, al bij een eerste kennismaking door een prospect.

getuigenis laten filmen
man getuigenis tevreden testimonial

Waarom testimonials laten opnemen?

Zelf ben je als zaakvoerder allicht overtuigd van je product of dienst. Je kan nog zoveel stoefen over je uitzonderlijke klantgerichtheid en kwaliteitseisen… Een prospect gelooft je pas wanneer het uit de mond van een klant komt.

De voordelen van getuigenissen?

Je wint aan geloofwaardigheid
Je brengt je bedrijf extra onder de aandacht
Je versterkt je band met de klant
Je bereikt ook het netwerk van de tevreden klant

Wie zijn onze klanten?

Testimonials Fregiric

Andromeda is enorm tevreden met de producten en service van Fregiric. Dat laten we mooi naar voren komen in deze testimonial.

Testimonials EVATO

Voor EVATO maakten we al 2 testimonial cases.

Getuigenissen Winfakt

Voor Winfakt nemen we momenteel 4 getuigenissen op.

Stappenplan voor testimonials

Wanneer we testimonials opnemen, gaan we steeds als volgt te werk:

Strategisch Gesprek Bedrijfsvideo

#1

Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen en de USP’s van jouw organisatie. We bespreken welke woorden je uit de mond van je klanten wil horen komen bij de getuigenissen.

#2

Vragen opstellen

Op basis van de informatie die we uit strategisch gesprek opdoen, gaan we aan de slag om de vragen op te stellen. We weten nu welke output je graag zou willen horen van je klant. Door de vragen op een juiste wijze te stellen, krijgen we de juiste antwoorden.

(Tijdens de montage knippen we onze vragen eruit, zodat enkel de klant hoorbaar is.)

Vlogs opnemen met ETC

#3

Opnames

We stellen de klant volledig gerust en creëren een comfortabele, stressloze omgeving. Door de juiste vraagstellingstechnieken komen we tot de gewenste output. Vervolgens verfilmen we beelden die de getuigenis kracht bijzetten.

#4

Montage

We monteren de getuigenissen tot dynamische, hedendaagse video’s die inzetbaar zijn op je website, sociale media kanalen en youtube. We creëren playlists en zetten alle knopjes juist zodat de testimonials optimaal renderen op het vlak van SEO en visibiliteit.

Lexsellent Vlog montage
Vloggen met een strategie

#5

Verspreiding

Getuigenissen opnemen is stap 1. We ondersteunen je heel graag om de testimonials nadien perfect in te zetten op sociale media en je website.

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift