Social Media Management

Beheer jij jouw social media zelf?

Jouw online aanwezigheid mag niet afhankelijk zijn van jouw drukke agenda. Door het uitbesteden van jouw social media, kan je ook tijdens de drukke periodes online aanwezig zijn. Zo creëer je consistentie, het hele jaar door. Visibiliteit verhogen met social media doe je door een mix te maken van grafische content, animaties, videocontent en blogs. Een social media strategie opstellen is ook belangrijk, zodat je kan werken naar een doel. Het is veel efficiënter om planmatig en gestructureerd te werk te gaan, dan enkel te werken met spontane ingevingen (al is dat nog altijd mogelijk!).

image-1359-2022-01-18

Een contentplan op maat.

Elk bedrijf is uniek, en al zéker dat van jou!

We stellen de juiste prioriteiten om tot een perfecte content cocktail te komen.

Grafische posts
Blogs
Video content
Animatie

De juiste frequentie.
De juiste inhoud.
De juiste impact.

Het prijskaartje?

Jouw maandelijkse investering komt overeen met de tijd die onze content machines aan jouw visibiliteit spenderen. We kijken samen naar jouw budget en wildste dromen en komen tot de ultieme oplossing. Het aantal posts is afhankelijk van de gekozen types content. We maken graag een voorstel op maat!

Wie zijn onze klanten?

Stappenplan voor social media management?

Wanneer we social media management overnemen, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Startbabbel

Tijdens een startbabbel stellen we de juiste vragen om je bedrijf beter te leren kennen en jouw content cocktail te kunnen samenstellen.

Strategisch Gesprek Bedrijfsvideo

#2

Contentplan

We stellen een thematisch contentplan op voor de komende 3 maanden. We maken ook enkele visuele voorstellen zodat we zeker op de juiste golflengte zitten!

#3

Release the content!

Leun achterover in je stoel (lees: houd je bezig met belangrijke ondernemerstaken) en geniet van de social media content!

We koppelen inhoudelijk terug waar nodig en geven je te allen tijde toegang tot de planning zodat je altijd en overal kan monitoren.

Samen een plan uitwerken?

bal swift