Immo Point

Creatieve campagnes voor een uniek vastgoednetwerk

Grafisch

Video

Social Media

Ads

Immo Point Netwerk is het snelst groeiende vastgoednetwerk van België. Ze hebben meer dan 20 kantoren in België en zijn nu ook actief als Spaans vastgoedmakelaar. Om hun online visibiliteit te ondersteunen met campagnes, doet Immo Point een beroep op Swift. Zowel tijdsgebonden campagnes als strategische content voor langetermijnmarketing worden doordacht en in nauw overleg samengesteld. Immo Point wil niet de zoveelste in de rij zijn en kiest daarom voor creativiteit, humor en geloofwaardigheid.

Social media

Social media is hot! Als je online gevonden wil worden, ben je het best actief op social media. Ook Immo Point weet dit en doet elke maand een beroep op Swift om unieke en aansprekende content te creëren voor Facebook, Instagram en LinkedIn.

Social media advertising

Swift volgt ook de social media ads voor Immo Point op. Dankzij advertising en de juiste content kunnen we gericht adverteren en promotie maken.

Filiaalvideo’s

Om de verschillende vestigingen en het enthousiaste team van Immo Point in de kijker te zetten, mocht Swift enkele filiaalvideo’s maken die je op een leuke manier kennis laten maken met de kantoren en medewerkers.

Video afspelen
Video afspelen
Filiaalvideo’s opgenomen
0 +
Video afspelen
Video “Investeren in vastgoed”

Swift creëerde een aansprekende video om investeren in vastgoed aan te moedigen. Met Immo Point aan je zijde is investeren in vastgoed een uitstekende keuze! Bovendien kan je van A tot Z op hun professionele ondersteuning rekenen, met een goede vastgoedinvestering als resultaat.

Campagnes in de kijker

Voor Immo Point werkten wij al heel wat campagnes uit, waaronder:

Campagne “Energie- en vastgoedadvies”

Immo Point staat altijd klaar om vastgoed- en energetisch advies te verlenen. Om deze campagne kracht bij te zetten, creëerden de grafische talenten bij Swift een flyer, posts voor sociale media en advertenties.

Video afspelen
Campagne “Gratis schatting”

Immo Point biedt een gratis schatting aan wanneer je een pand wil verkopen. Dit zetten we samen in de spotlights met een video, landingspagina, flyers, ads en social media posts.

Video afspelen
Campagne “Herfst”

De herfstperiode is vaak een drukke periode waarin woningen en tuinen klaargestoomd moeten worden voor de koudere maanden. Voor de herfstcampagne van Immo Point maakten we bij Swift headers voor sociale media en werkten we een flyer uit.

Video afspelen
Campagne “Open Kantoren Dag”

Om particulieren en professionals te informeren op juridisch, commercieel en energievlak, organiseert Immo Point een Open Kantoren Dag. Wij werkten hiervoor een campagne uit met een video, landingspagina, flyers, raamstickers, ads en social media posts.

Video afspelen
Campagne om de VIP-formule uit te leggen

Er is niets vervelender dan naast je droomwoning grijpen omdat je te laat bent. Om die frustratie te vermijden, geeft Immo Point haar VIP-leden exclusief inzicht in nieuwe panden, 48 uur voor de reguliere markt. Wij mochten hier een campagne voor uitwerken, die zowel online als op televisie werd ingezet.

Video afspelen

Resultaat?

De samenwerking tussen Immo Point en Swift heeft al heel wat leuke en creatieve campagnes voortgebracht! We streven ernaar om het hele netwerk van vastgoedkantoren verder online te professionaliseren en ondersteunen en hopen nog veel te mogen creëren!

bal swift