Immo point

Creatieve campagnes voor een uniek vastgoednetwerk.

Immo Point Netwerk is het snelst groeiende vastgoednetwerk van België. Ze hebben meer dan 20 kantoren in België en zijn nu ook actief als Spaans vastgoedmakelaar. Om hun online visibiliteit te ondersteunen met campagnes, doet Immo Point beroep op Swift. Zowel tijdsgebonden campagnes als strategische content voor langetermijn marketing wordt in nauw overleg en doordacht samengesteld. Immo Point wil niet de zoveelste in de rij zijn en kiest daarom voor creativiteit, humor en geloofwaardigheid.

Campagne om de VIP-formule uit te leggen

Niets vervelender dan keer op keer naast je droomwoning te grijpen doordat je te laat bent. Om die frustratie te vermijden, geeft Immo Point haar VIP-leden exclusief inzicht in nieuwe panden, 48 uur voor de reguliere markt. Wij mochten hier een campagne voor uitwerken, die zowel online als op televisie werd ingezet.

Video afspelen

Campagne “Gratis schatting”

Immo Point biedt een gratis schatting aan wanneer je een pand wil verkopen. Dit zetten we samen in de spotlights, met een video, landingpage, flyers, ads en social media posts.

Video afspelen

Campagne “Open Kantoren Dag”

Om particulieren en professionals te informeren op juridisch, commercieel en energievlak, organiseert Immo Point een Open Kantoren Dag. Wij werkten hiervoor een campagne uit met een video, landingpage, flyers, raamstickers, ads en social media posts.

Video afspelen

Het resultaat?

De samenwerking tussen Immo Point en Swift heeft al heel wat leuke en creatieve campagnes voortgebracht, maar staat nog maar in de startblokken! We streven er naar om het hele netwerk van vastgoedkantoren verder online te professionaliseren en ondersteunen.