Referenties?

Swift klanten aan het woord!​

Wij kunnen gerust zeggen dat we resultaatgerichte, meetbare marketing voor je bedrijf leveren. 
Wij kunnen gerust zeggen dat we creatieve, strategische content maken.

Maar we laten liever onze klanten aan het woord.

ASTER

ASTER zet zich in voor de energievraagstukken van sociale huurders in Vlaanderen. Heldere en gevoelige communicatie is daarbij cruciaal.

En daarvoor rekent ASTER op… Swift! Als flex-klant, doet ASTER doorlopend een beroep op ons, van kleine drukwerken tot grote projecten die web-, print- én videoskills vragen!

Video afspelen
“Door de vlotte samenwerking is van het ene het andere gekomen!”
Video afspelen
"Moest ik dit een aantal jaren geleden geweten hebben, dan was ik eerder gestart."

Experts in Vastgoed

Tom en Gunther van Experts in Vastgoed kiezen voor een flex-samenwerking met Swift. Naast een online leerplatform voor de cursisten van hun vastgoedprogramma’s, creëren we ook geregeld trailer video’s en teasers voor hun events. Met doordachte funnels en social media management zetten we samen de zalen vol cursisten.

Gunther De Wilde vertelt welke verandering de samenwerking met Swift voor hen al heeft teweeggebracht.

L'exsellent

L’exsellent en Swift? We go way back! Een webshop met meer dan 130.000 productvariaties, social media management voor 2 verschillende bedrijven (L’exsellent & Werkkledij.be), een animatievideo en campagnes om events of belangrijke data te ondersteunen? Voor L’Exsellent mogen we alles uit onze kast halen!

Alexander Schröer vertelt hoe zij de samenwerking ervaren en waarom ze voor Swift gekozen hebben.

Video afspelen
"Heel het Swift team legt haar hart en ziel in onze projecten."
Video afspelen
"Het project verliep vlot, van de kennismaking tot de oplevering."

Cosmolift

Cosmolift is Belgisch verdeler van Schindler-liften, een wereldspeler. Wij mochten in eerste instantie hun corporate movie creëren, die vertoond werd in de Kinepolis bioscoop. Vervolgens, na deze getuigenis, hebben we ook op webvlak ondersteuning mogen bieden door een webplatform te creëren waarmee Cosmolift QR-codes kan creëren om de documentatie van elke unieke lift toegankelijk te maken.

Henry Zanzer vertelde na de creatie van de corporate movie hoe de samenwerking verlopen is en waarom hij graag met Swift samenwerkt.

Remotive

Remotive deed al verschillende keren een beroep op Swift. In eerste instantie voor een vacaturecampagne om de knelpuntfuncties van Field en Shop Technieker (succesvol!) in te vullen. Vervolgens voor de animatie explainer, tutorial video en testimonials voor hun administratieflow app Reform.

Joëlle Van Cantfort vertelt hoe de samenwerking aanvoelt en welke aanpak we verkozen voor de vacaturecampagne.

Video afspelen
"We hebben heel wat extra sollicitaties gekregen dankzij de vacaturecampagne!"
Video afspelen
"Swift werkt proactief en hun pricing is zeer correct."

Portapivot

Portapivot biedt deursystemen op maat aan voor professionals. Dat doen ze met een online configurator. Wij mochten met een animatievideo het gebruiksgemak van deze configurator én de werkwijze van Portapivot duiden.

Koen Dries vertelt hoe we deze animatie met Swift hebben gecreëerd en hoe het proces voor hem aanvoelde.

Carpe Clinic

 

Carpe Clinic laat zich door Swift begeleiden in een flex-samenwerking. We volgen continu de huidige doelen / uitdagingen van Carpe Clinic op en sturen onze acties doorlopend bij om de doelen te behalen.

Elyne Cornelis vertelde al aan het begin van onze samenwerking over haar ervaringen en de meerwaarde van Swift als marketing partner.

Video afspelen
"Bij Swift is alles steeds tot in de puntjes geregeld."
Video afspelen
"Contacteer Swift als je wil inzetten op employer branding, marketing en online communicatie."

One on One

Voor de bedrijfsfilm van One on One gingen we een stapje verder. Hun perfect geschreven story lieten we inlezen door niemand minder dan Carry Goossens, om het Antwerpse karakter van One on One kracht bij te zetten.

Judith Dillen & Ben Algoet vertellen hoe hun corporate movie tot stand is gekomen en hoe zij de samenwerking met Swift hebben ervaren.

Garvis

Garvis combineert AI en data om planners van bedrijven een correcte voorspelling te laten maken naar verkoop en benodigde stock. Wij mochten eerst hun toegevoegde waarde uitleggen met een hybride animatievideo (beeld en animatie gemengd). Nadien mochten we ook hun onboardingproces simpel uitleggen met een extra animatievideo.

Kristof Geudens vertelt hoe de animatievideo’s tot stand zijn gekomen en waarom het interessant is om voor Swift te kiezen.

Video afspelen
"Bij Swift is alles steeds tot in de puntjes geregeld."
Video afspelen
"Swift is jong en gedreven + werkt op een professionele manier."

Jimber

Jimber is een IT startup die weboplossingen creëert voor bedrijven om online veilig met documenten en paswoorden om te springen. Hun diensten zijn vaak moeilijk te begrijpen voor hun doelgroep. Daarom deed Jimber 3 maal een beroep op Swift om explainer video’s te creëren. Jimber beschikt nu over een unieke eigen visual identity en gebruikt de illustraties uit de video’s dagelijks in hun social media posts.

Kristof Van Stappen legt uit hoe de animatievideo’s tot stand kwamen en hoe hij de samenwerking ervaren heeft.

Secury360

Secury360 heeft een innovatieve beveiligingsoplossing ontwikkeld om een inbraak te kunnen detecteren voordat een dief daadwerkelijk in het gebouw geraakt. Eerst mochten we de werking van hun tools uitleggen in een animatievideo voor een B2C-publiek, en vervolgens ook voor de B2B-markt.

Frederick Jacobs vertelt enthousiast over het stappenplan dat we hebben doorlopen en de flow van het hele project.

Video afspelen
"Elke ondernemer die z'n verhaal snel duidelijk wil maken, moet bij Swift zijn."
Video afspelen
"Wij bereiken nu een veel groter publiek dan voor onze samenwerking met Swift."

Butchery Jef

Butchery Jef deed al bij hun opstart een beroep op Swift voor de creatie van hun logo en branding. Eerst creëerden we een website, die nadien werd uitgebreid tot een goed draaiende webshop met behoorlijk wat upselling en cross selling functionaliteiten. We spelen daarnaast met coupons en acties in op belangrijke feestdagen.

Ook alle producten voor hun webshop werden door Swift gefotografeerd met de uiterste zorg, en bij de opening van hun tweede zaak mochten we een reveal video maken.

Jef Desender legt zelf uit waarom Swift voor hem de ideale marketingpartner is.

Stoka

Stoka doet al jaren een beroep op Swift. Van hun logo tot de volledige website, alles werd door Swift gecreëerd.

Wieland Stoefs legt uit hoe de samenwerking met Swift voor hem aanvoelt.

Video afspelen
"Ideaal voor àlle KMO's die hun bedrijf een nieuwe Swift willen geven ;-)"
Video afspelen
"We hadden een strakke deadline en hadden nood aan een degelijke, humoristische video. Swift maakte er 4, helemaal zoals wij het wilden."

Walkies 4 Events

Vera en Dieter deden een beroep op Swift om een vacaturecampagne op te zetten. Geen alledaagse video’s, maar een humoristische en opvallende videoreeks binnen hun huisstijl die aanspreekt en de juiste profielen aantrekt. Voor deze video’s maakten we ook bijpassende social media posts en een landingspagina op hun website.

Dieter vertelt hoe de samenwerking verliep en hoe tevreden hij is met het eindresultaat.

bal swift