Website

Een website laten maken?

Een website laten maken hoeft niet ingewikkeld te zijn! Of je nu start met een “visitekaart website” of een doorgedreven strategische “leadgenerator” een website voor jouw bedrijf is een must. Alle acties die jij zal ondernemen zullen immers herleiden tot een website bezoek. Deze kan er dus maar beter goed uitzien!

Professional development programmer cooperating meeting

Waarom moet je
een website laten maken?

Een website zorgt voor credibiliteit en zal al jouw andere acties op het web en offline ondersteunen

De belangrijkste redenen om een website te laten maken zijn credibiliteit en leads! De kans is heel groot dat jij niet de enige op de markt bent, toch? En ga maar na hoe vaak jij online of offline iets gekocht hebt zonder eerst de website van het bedrijf te bekijken? Een eigen website geeft je flexibiliteit en de kracht je bedrijf te onderscheiden!

De voordelen van een eigen website?

Haal meer conversie uit marketing acties
Thuisbasis voor al je acties
Je bent 24/7 open voor business
Je bent vindbaar op Google

Eigenschappen
Van een Swift website?

Optimale snelheid

De snelheid van je website is ontzettend belangrijk om te scoren in Google en draagt bij tot je SEO. Hoe sneller je website, hoe hoger de conversie.

Deel van een totaalconcept

Een website is geen losstaand verhaal. Wij zorgen dat je website naadloos in je marketingconcept past. Jouw onderneming en de wensen van je klanten staan daarbij centraal.

Content op maat

Beschik je niet over teksten en leuke foto’s? Geen enkel probleem, daar zorgen wij voor. We houden rekening met SEO en zorgen voor aantrekkelijke beelden die opvallen en je zaak perfect typeren.

Integraties mogelijk

Zonder enig probleem laten we je website samenwerken met andere applicaties. Denk maar aan je CRM of Mailchimp. Zo win je heel wat tijd en efficiëntie.

Support & Service

Wij zorgen voor een up-to-date website, terwijl jij bezig bent met ondernemen. Een snelle hosting, meerdere back-ups per dag: Jij kunt op beide oren slapen. Gaat er toch iets mis, dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing.

Modulaire structuur

Al onze websites zijn modulair en future-proof. Misschien heb je vandaag nog geen nood aan een webshop, maar wat de toekomst brengt, weet je nooit. Wij zorgen alvast voor een perfect schaalbare website, die met je meegroeit wanneer het nodig is.

Wie zijn onze klanten?

Wood Estate Website

Prachtige website, combinatie web en animatie

Website Carpe

Combinatie website met een prachtige bedrijfsvideo

Website Barisco Energy

Combinatie website en video

Stappenplan voor een website

Wanneer we een website creëren, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen, de USP’s van jouw organisatie en gaan we op zoek naar jouw unieke bedrijfscultuur. Op deze manier kunnen we gestructureerd starten met het uitwerken van jouw content.

#2

Content

Op basis van de informatie die we uit de strategische babbel opdoen, gaan we aan de slag om de juiste teksten te schrijven en je content samen te stellen. In deze fase bespreken we de indeling van je website in detail. De geschreven teksten vullen we vervolgens aan met foto- en videomateriaal door jou aangeleverd of door ons gemaakt. Er kan gewerkt worden met stock afbeeldingen*, let wel op dit maakt je website minder persoonlijk.

Stock afbeeldingen zijn professioneel vormgegeven of gefotografeerde afbeeldingen die verkocht of gelicentieerd worden voor gebruik van de koper of gelieerde. 

#3

Development

Laat de magie beginnen! De samengestelde content zal omgezet worden tot een prachtig design! Onze Swift magie en marketing gerichte inzichten zullen voor de best mogelijke conversie zorgen.

#4

Lancering & ondersteuning

Jouw website kan gelanceerd worden. Geen nood wij begeleiden zodat jij je website optimaal kan inzetten voor je bedrijf. Met de hulp van onze video’s die we voor je klaar hebben gezet in je adminpaneel kan je zonder onze hulp statistieken uitlezen en basis aanpassingen uitvoeren.

#5

Promotie...

Jouw website staat online, voor iedereen te bewonderen die hem vindt. Wil je nu echt meer klanten de weg door het digitale bos laten vinden? Ook dan ben je bij Swift aan het juiste adres. Wij hanteren de meest flexibele marketing samenwerking ter wereld! 

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift