Een website laten maken?

Een website laten maken hoeft niet ingewikkeld te zijn! Of je nu start met een “visitekaart website” of een doorgedreven strategische “leadgenerator”, een website voor jouw bedrijf is een must. Alle acties die jij zal ondernemen zullen immers herleiden tot een websitebezoek. Deze kan er dus maar beter goed uitzien!

Intresse in een website?

Vul je gegevens in en we bespreken dit graag met je!

Wie zijn onze klanten?

Wie zijn onze klanten?

Waarom moet je een website laten maken?​

Een website zorgt voor credibiliteit en zal al jouw andere acties op het web en offline ondersteunen

De belangrijkste redenen om een website te laten maken zijn credibiliteit en leads! De kans is heel groot dat jij niet de enige op de markt bent, toch? En ga maar na hoe vaak jij online of offline iets gekocht hebt zonder eerst de website van het bedrijf te bekijken? Een eigen website geeft je flexibiliteit en de kracht om je bedrijf te onderscheiden!

De voordelen van een eigen website?​

Haal meer conversie uit marketing acties
Thuisbasis voor al je acties​
Je bent 24/7 open voor business
Je bent vindbaar op Google​

Eigenschappen van een Swift website?

Optimale snelheid​

De snelheid van je website is ontzettend belangrijk om te scoren in Google en draagt bij tot je SEO. Hoe sneller je website, hoe hoger de conversie.

Deel van een totaalconcept​

Een website is geen losstaand verhaal. Wij zorgen dat je website naadloos in je marketingconcept past. Jouw onderneming en de wensen van je klanten staan daarbij centraal.

Content op maat​

Beschik je niet over teksten en leuke foto’s? Geen enkel probleem, daar zorgen wij voor. We houden rekening met SEO en zorgen voor aantrekkelijke beelden die opvallen en je zaak perfect typeren.

Integraties mogelijk​

Zonder enig probleem laten we je website samenwerken met andere applicaties. Denk maar aan je CRM of Mailchimp. Zo win je heel wat tijd en efficiëntie.

Support & Service​

Wij zorgen voor een up-to-date website, terwijl jij bezig bent met ondernemen. Een snelle hosting, meerdere back-ups per dag: jij kunt op beide oren slapen. Gaat er toch iets mis, dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing.

Modulaire structuur​

Al onze websites zijn modulair en future-proof. Misschien heb je vandaag nog geen nood aan een webshop, maar wat de toekomst brengt, weet je nooit. Wij zorgen alvast voor een perfect schaalbare website, die met je meegroeit wanneer het nodig is.

Enkele voorbeelden!

Wood Estate Website

Prachtige website, combinatie web en animatie

Website Carpe

Combinatie website met een prachtige bedrijfsvideo

Website Barisco Energy

Combinatie website en video

Stappenplan voor een website

Wanneer we een website creëren, gaan we steeds als volgt te werk:​

#1 Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen, de USP’s van jouw organisatie en gaan we op zoek naar jouw unieke bedrijfscultuur. Op deze manier kunnen we gestructureerd starten met het uitwerken van jouw content.

#2 Content​

Op basis van de informatie die we uit de strategische babbel opdoen, gaan we aan de slag om de juiste teksten te schrijven en je content samen te stellen. In deze fase bespreken we de indeling van je website in detail. De geschreven teksten vullen we vervolgens aan met foto- en videomateriaal door jou aangeleverd of door ons gemaakt. Er kan gewerkt worden met stockafbeeldingen*. Let wel op: dit maakt je website minder persoonlijk.

Stock afbeeldingen zijn professioneel vormgegeven of gefotografeerde afbeeldingen die verkocht of gelicentieerd worden voor gebruik van de koper of gelieerde. 

#3 Development

Laat de magie beginnen! De samengestelde content zal omgezet worden tot een prachtig design! Onze Swift magie en marketinggerichte inzichten zullen voor de best mogelijke conversie zorgen.

#4 Lancering & ondersteuning​

Jouw website kan gelanceerd worden. Geen nood, wij begeleiden je zodat jij je website optimaal kan inzetten voor je bedrijf. Met de hulp van onze video’s die we voor je klaar hebben gezet in je adminpaneel, kan je zonder onze hulp statistieken uitlezen en basisaanpassingen uitvoeren.

#5 Promotie

Jouw website staat online en iedereen kan hem bewonderen. Wil je nu echt meer klanten de weg door het digitale bos laten vinden? Ook dan ben je bij Swift aan het juiste adres. Wij hanteren de meest flexibele marketingsamenwerking ter wereld! 

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over het maken van websites bij Swift? Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Mocht je nog steeds vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Swift bouwt verschillende soorten websites, waaronder bedrijfswebsites, portfolio-websites, e-commerce websites en meer. We passen ons aan aan de behoeften van onze klanten.

De bouwtijd van een website varieert afhankelijk van de complexiteit en de vereisten van het project. Gemiddeld duurt het proces enkele weken tot enkele maanden.

Absoluut! We ontwikkelen op een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) , waardoor u gemakkelijk inhoud kunt toevoegen, bewerken en verwijderen zonder technische kennis.

Indien verdere uitleg nodig is leveren we video tutorials aan om deze zaken te verduidelijken

Voor een offerte op maat voor uw websiteproject kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop. We staan klaar om uw ideeën te bespreken en een oplossing te bieden die aan uw behoeften voldoet.

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift