Ferm

Duidelijke communicatie voor interne veranderingen

Ferm vzw, een dynamisch netwerk met een krachtige visie op hedendaagse maatschappelijke vraagstukken, biedt een breed spectrum aan diensten aan, variërend van educatieve tot ontspannende activiteiten. Hun aanbod is ontworpen om jou te ontlasten van zorgen en je te laten focussen op plezier en voldoening.

Bij Ferm vzw staan ze ook niet stil. Ze evolueren constant mee met hun omgeving, blijven groeien, zich verbeteren en connecteren met de samenleving. Voor het communiceren van een intern veranderingstraject, werd gekozen voor de metafoor ‘Mozaïek Fantastique’. Om deze omschakeling helder en levendig te communiceren, riep Ferm vzw de expertise van Swift in. Met een kleurrijke animatievideo brachten we ‘Mozaïek Fantastique’ op een begrijpelijke manier tot leven.

Animatievideo’s én stripverhalen

Animatie met strakke deadline

Met een speelse maar duidelijke animatievideo hebben we het metafoor ‘Mozaïek Fantastique’ op een sprekende manier tot leven gebracht aan de hand van een vaasje. Ondanks de druk van een strakke deadline, hebben we ons creatief niet ingehouden en zijn we trots op het schitterende eindresultaat dat we behaald hebben.

Video afspelen

Benieuwd hoe het animatieproces eruit ziet?

Benieuwd naar wat er komt kijken bij het opstarten van een animatieproject? We begeleiden je door alle stappen uit het proces en nemen zoveel mogelijk van je over om het proces soepel en zorgeloos te laten verlopen. 

Om te tonen hoe de animatievideo van Ferm effectief tot stand is gekomen, geven we jullie graag een blik achter de schermen. Hier laten we zien welke stappen en processen we hebben doorlopen om tot dit prachtige eindresultaat te komen.

Video afspelen

Het resultaat?

Een verbluffende animatie die Mozaïek Fantastique tot leven wekt: missie geslaagd. Swift is trots op dit sprankelende resultaat en we zijn klaar voor toekomstige creatieve avonturen met Ferm.

bal swift