Beloftevolle KMO van het jaar 2023: Swift wint zilver! 

Elk jaar worden in België veelbelovende kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) erkend en bekroond voor hun indrukwekkende prestaties en groeipotentieel. In 2023 was Swift één van de finalisten, met een zilveren onderscheiding voor “Beloftevolle KMO van het jaar” in de provincie Antwerpen. Maar wat houdt dit eigenlijk in? En waarom werd Swift verkozen als één van de drie finalisten?

Wat is Beloftevolle KMO van het jaar?

De prijsuitreiking voor de provinciale winnaars van “Beloftevolle KMO van het jaar” is een hoogtepunt op de kalender van ondernemers in België. Het evenement wordt georganiseerd door UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en heeft als doel om kleine en middelgrote bedrijven te erkennen en te belonen voor hun inzet, innovatie en ondernemerschap. In 2023 waren wij met Swift één van de genomineerden voor deze prestigieuze prijs en behaalden we de zilveren medaille.

Beloftevolle KMO van het jaar
Beloftevolle KMO van het jaar: Swift

Prijsuitreiking Beloftevolle KMO van het jaar 2023

Dit jaar werden, naast Swift, de schijnwerpers gericht op Imby Pet Food en Praktijk Eigenwijs. Ook zij blinken op hun eigen manier uit in de zakelijke wereld door in te zetten op innovatie en duurzaamheid. De titel voor “Beloftevolle KMO van het jaar” 2023 ging uit naar Imby Pet Food, waarna we samen met Praktijk Eigenwijs een mooie zilveren medaille konden ontvangen.

Bekroning voor het afgelegde traject

Deze podiumplaats is een bekroning voor het traject dat we met Swift Marketing Agency hebben afgelegd sinds de oprichting van het bedrijf. Wat Swift zo speciaal maakt, is niet alleen de diensten die we aanbieden, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben een mensgerichte bedrijfscultuur ontwikkeld die gebaseerd is op teamwork en creativiteit. Dit heeft ons geholpen om onze doelen te bereiken.

Trofee finalist Beloftevolle KMO van het jaar 2023

Steeds meer Swifties binnen ons team

We zijn bovendien alvast erg gegroeid binnen ons team. In 2020 zijn we begonnen met een bedrijf van twee personen. In 2023 kunnen we met trots zeggen dat we ons team hebben uitgebreid naar een groep van zeven creatievelingen, die elk gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Team swift
Trofee finalist Beloftevolle KMO van het jaar 2023
Team swift

Een upgrade voor ons kantoor

In 2023 deden we een uitbreiding van ons kantoor. We kochten het aangrenzende pand naast ons origineel kantoor en hebben hiermee ons kantoor uitgebreid. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en stelt ons in staat om onze diensten nog verder te verbeteren en onze klanten een nog betere ervaring te bieden.

Met deze extra ruimte hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ons team verder uit te breiden en nieuwe talenten aan te trekken om aan de groeiende vraag naar onze diensten te voldoen.

kantoor Swift

Swifto

Bij Swift hadden we al geruime tijd behoefte aan een wagen voor ons team, en onze keuze viel op de Tesla Model 3. Ja, dat is die opvallende, elektrische krachtpatser. Deze keuze bleek niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Het stelt ons in staat om soepel van de ene klant naar de andere te reizen voor vergaderingen, opnames en andere afspraken.

Swift Tesla
kantoor Swift
Swift Tesla

Waarvoor kan je terecht bij Swift?

In de steeds veranderende digitale wereld is het essentieel voor bedrijven om zich te onderscheiden en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Hier kan Swift je bij helpen. Bij Swift zorgen we ervoor dat bedrijven winnen aan online visibiliteit. Dit doen we aan de hand van video marketing, webdesign, copywriting, social media marketing, branding en grafisch ontwerp.

diensten Swift

Wat maakt Swift anders dan de concurrentie?

Bij Swift kan je terecht voor een samenwerking op project basis of je kan met ons in zee gaan voor een flex-samenwerking! Heeft jouw bedrijf nood aan verschillende marketingdisciplines? Komt je intern marketingteam handen te kort om alle ideeën uit te werken? Met een flex samenwerking bekijken we waar de prioriteiten van jouw bedrijf liggen en maken we er werk van.

Dat is wat Swift onderscheidt! Niet alleen onze expertise in verschillende domeinen, maar ook onze toewijding aan het begrijpen van de unieke behoeften van elk bedrijf waarmee we samenwerken. We nemen de tijd om de kernwaarden, doelstellingen en doelgroep van onze klanten te begrijpen, en bouwen dan op maat gemaakte strategieën die resultaten opleveren.

Benieuwd naar onze projecten? of wil je meer weten over onze aanpak? Bekijk dan snel onze website of neem gerust contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Swift blijft zich verbeteren na Beloftevolle KMO van het jaar

Het behalen van de zilveren medaille voor deze titel is slechts een tussenstap. Bij Swift zijn we vastbesloten om te blijven groeien en innoveren. We begrijpen dat succes in de zakenwereld niet alleen afhangt van wat je in het verleden hebt bereikt, maar ook van je bereidheid om vooruit te kijken en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

We kijken voortdurend naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren. We begrijpen dat de wereld voortdurend verandert, en zijn vastbesloten om ons aan te passen en te evolueren zodat we zo goed mogelijk aan de behoeften van klanten kunnen voldoen.

Strategie en groei Unizo

Strategie en groei Unizo

Bij Swift begrijpen we het belang van voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom nemen we deel aan het begeleidingstraject "Strategie & groei" aangeboden door UNIZO. Dit traject is specifiek ontworpen voor ambitieuze ondernemers zoals wij, die streven naar duurzame groei en succes.

Dit initiatief toont ons engagement om voortdurend te evolueren, te groeien en onze diensten te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We zijn ervan overtuigd dat strategisch denken en gericht groeien essentieel zijn om een blijvende impact te hebben in de snel veranderende digitale wereld.

Het was een eer om bekroond te worden met de zilveren medaille voor "Beloftevolle KMO van het jaar". Dit is een erkenning voor het traject dat we hebben afgelegd sinds de oprichting van Swift Marketing Agency. Maar we blijven streven naar groei, innovatie en het leveren van goede resultaten voor onze klanten. Als Swift blijven we evolueren en investeren in ons eigen succes, en we kijken uit naar de nieuwe uitdagingen en kansen die de toekomst ons brengt.

Wil jij weten hoe Swift ook jouw bedrijf kan helpen groeien? Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

bal swift