Hey,

Herinneren jullie je nog onze geweldige Swift winactie? Voor degenen die het gemist hebben, frissen we graag nog even jullie geheugen op. Met Swift bieden we verschillende volledig afgewerkte testimonial video’s aan (ter waarde van €2500 excl. btw), en dit helemaal gratis!

Wat is een testimonial? Een testimonial is een krachtige video waarin een tevreden klant van jouw bedrijf zijn of haar positieve ervaring deelt, klaar om potentiële klanten te overtuigen.

Winnaar Swift winactie oktober 

Met grote vreugde, kunnen we de winnaar van de maand oktober aankondigen. Tromgeroffel, de winnaar is… Bizzy! Van harte gefeliciteerd! Jouw testimonial video is binnen handbereik. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw verhaal te delen met de wereld.

Bizzy is een B2B prospectie platform waarmee verkoop-, marketing- of investeringsteams gekwalificeerde leads kunnen vinden. Het helpt je om eenvoudig bedrijven te ontdekken en te kwalificeren in specifieke activiteiten en verticals, de relevante contactpersonen en contactgegevens te vinden, en dat alles direct gesynchroniseerd met je CRM.

Schrijf je in voor onze nieuwe winactie!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 1 december een nieuwe winactie zullen lanceren. Bekijk onze website en blijf onze nieuwsbrief volgen voor alle details over hoe je kunt deelnemen en kans kunt maken op een testimonial voor jouw bedrijf!

Tot ziens,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift