Hey,

Het nieuwe jaar is nu al goed bezig en zoals altijd, zijn we gestart met een berg goede voornemens. We dromen allemaal van succes, groei en innovatie. Maar laten we eerlijk zijn: dromen zijn prachtig, maar zonder actie blijven het slechts dromen. Het is tijd om die voornemens om te zetten in concrete plannen en doelen. En weet je wat? Bij Swift staan we te popelen om je hierbij te helpen! We zijn er niet alleen om je marketingdoelen te stellen, maar ook om ze te bereiken. Samen maken we van 2024 jouw jaar!

🚀 Jouw kans op een marketingboost

Nu we het toch over actie hebben, laten we het eens hebben over onze wedstrijd. Na het overweldigende succes van onze vorige ronde, waarin Bizzy een prachtige testimonial video won, zijn we terug met nog een kans voor jou! Ja, jij kan de volgende zijn die gratis een getuigenis kan laten opnemen bij een tevreden klant.

 

🌟 Een kijkje in Bizzy's succes

In de getuigenis voor Bizzy, vakkundig gecreëerd door team Swift, horen we een uiterst tevreden klant aan het woord. Deze video is een handige tool voor Bizzy, om soortgelijke ondernemers van hun sterktes te overuigen.

Neem snel een kijkje op swift.be/winactie voor een exclusieve blik op hun verhaal. 

🎉 Doe mee en win een testimonial video!

Bij Swift zijn we niet van plan om op onze lauweren te rusten in 2024. Oh nee, wij zijn klaar om te knallen! 💥

Ons doel? Onze bestaande klanten blijven verbazen met top-notch ondersteuning en nieuwe, frisse samenwerkingen aangaan. We staan te popelen om onze expertise in marketing en visuele magie te delen. Dus, ben je klaar om samen met ons een spetterend jaar te beleven? Laat ons jouw lanceerplatform zijn naar een jaar vol succes en groei. Samen maken we van 2024 een jaar om nooit te vergeten! 🚀💫

Tot snel,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift