Hey ,

Even eerlijk: weet jij precies wat jouw bedrijfswagen kost? En dan bedoelen we niet alleen de aanschafprijs. Denk aan onderhoud, brandstof, verzekeringen, en ja, zelfs de waarde bij verkoop.

Tip van de dag: Het compleet in kaart brengen van deze kosten kan je niet alleen een hoop geld besparen, maar ook leiden tot betere en duurzamere keuzes voor je bedrijf.

Swift presents > TCO-GO van Dragintra! 

Trots momentje: onlangs werkten we samen met Dragintra aan een geweldig project genaamd TCO-GO. Deze tool helpt je om een kristalhelder beeld te krijgen van de totale kosten van een bedrijfsvoertuig. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van duidelijkheid als het op geld aankomt?

Swift deed zelf de berekening!

Bij Swift hadden we al langer nood aan een poulewagen. Voor de aankoop hebben we zelf een TCO-berekening gedaan en we hebben gekozen voor… tromgeroffel… een Tesla Model 3! Ja, die flitsende, elektrische snelheidsduivel.

De initiële aankoopprijs gaf ons even kippenvel, maar de total cost of ownership? Voordelig. Plus, we voelen ons nu als milieuvriendelijke superhelden elke keer dat we achter het stuur kruipen. Misschien rijden we binnenkort wel tot bij jou in onze Swift mobiel? Zwaaien is verplicht! 😉

Tot snel,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift