Schindler

Samen naar grotere hoogtes

Webdesign

Development

Video

Een samenwerking is des te mooier als ze gedurende lange tijd stand houdt. Tussen Swift en Schindler is er al jaren een goede synergie. Niet alleen voor Schindler zelf, maar ook voor dochterondernemingen Cosmolift, Lift-it en binnenkort ORA mochten we al mooie realisaties op poten zetten. We schetsen het verloop van de samenwerking tot op de dag van vandaag.

Cosmolift

Corporate movie

Via Google Ads kwamen Henry, Cedric en Danny van Cosmolift terecht bij Swift. Ze waren op zoek naar een corporate movie om te vertonen in Kinepolis Brugge tijdens het personeenlsfeest. We stelden samen een ambitieus script op dat we binnen de strakke timing wisten te realiseren. Een prachtige start van onze samenwerking.

Video afspelen
Video afspelen

Referentie

Cosmolift

Henry Zanzer vertelde na de creatie van de corporate movie hoe de samenwerking verlopen is en waarom hij graag met Swift samenwerkt.

Cosmolift

Website

Na het videoteam mocht ook het Swift webteam aan de slag voor Cosmolift. We creëerden een nieuwe, hedendaagse, gebruiksvriendelijke website waar we tot op de dag van vandaag nog steeds trots op zijn.

Cosmolift

Liftdossier voor duurzamere liften

Cosmolift wil innoveren en duurzamer omspringen met elk liftdossier. Elke lift bevatte tot vorig jaar een stapel papieren, met meer informatie over de installatie, veiligheidsvoorschriften enzovoort. Maar papieren kunnen verloren gaan, of verouderen, … In samenwerking met Swift werd daarom een QR-code stickersysteem op poten gezet. In elke lift kleeft nu een QR-code sticker. Na het scannen van die code kom je uit op de meest actuele gegevens van de lift. Voor Cosmolift een handige en besparende tool.

Shindler

Employer
branding video

Na 3 succesvolle samenwerkingen, mochten we aan de slag voor moederbedrijf Schindler. Meer bepaald Schindler Benelux vroeg ons om een employer branding video op te nemen en een video om hun ‘Schindler Care’ dienst toe te lichten. Alweer een succesvolle samenwerking!

Video afspelen
Video afspelen

Lift-it

Website

Vervolgens mochten we aan de slag met de creatie van een nieuwe website voor Lift-it, opnieuw een dochterbedrijf van Schindler. Een ander bedrijf, dus ook een andere opbouw en visuele identiteit. 

Schindler

Liftdossier en portaal

Een tijdje geleden creëerden we het QR-code online liftdossier voor Cosmolift. Moederbedrijf Schindler wenste hier zelf ook actief gebruik van te gaan maken. Daarom zetten we met Swift een portaal op zodat zij eenvoudig QR-codes kunnen koppelen aan liften en liftdossiers kunnen toewijzen aan elke lift. Tot op heden werden er – opgeteld over Schindler, Cosmolift en Lift-it – al meer dan 17000 QR-code stickers gecreëerd om te gebruiken in nieuwe maar ook bestaande liften. Binnenkort zal dochteronderneming ORA mogelijk ook gebruik gaan maken van een soortgelijk portaal met QR-codes.

Cosmolift

Video 60 jaar

Cosmolift bestaat 60 jaar. Om dat te vieren, creëerden we een corporate movie die de rol van liften in elk menselijk leven benadrukt. Een video waar storytelling centraal staat. Deze werd getoond op het Customer Experience event en zal ook na dit event blijvend ingezet worden.

Video afspelen

Opwaarts en Voorwaarts

Wij zijn supertrots dat we al zo’n mooie projecten hebben mogen uitwerken voor Schindler, Cosmolift en Lift-it. Niks geeft meer voldoening dan een doorverwijzing krijgen na een succesvol project. We kijken uit naar de verdere samenwerking! 

Bekijk andere cases

Internationale topcontent voor een beurs

Sinds we met Swift in ‘no time’ een professionele corporate movie creëerden voor Altrea, mogen we hen ook ondersteunen bij grafische uitwerkingen voor hun online en offline marketing.

Creatieve campagnes voor een uniek vastgoednetwerk

Lucide kiest voor betaalbare en kwalitatief hoogstaande verlichting. Geregeld ontwikkelen ze een nieuwe lijn in hun aanbod, waarmee ze online sterk uitpakken. Voor hun social media video’s over de bestaande en nieuwe productlijnen, doet Lucide beroep op Swift.

bal swift