Ensys

Opvallende videocontent om prospects te overtuigen.

Bij Ensys zijn ze expert in zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en airco’s & warmtepompen. Ze onderscheiden zich onder meer van andere bedrijven door hun klantgerichte en transparante aanpak. Omdat de concurrentie – zeker in de energiesector – groot is, vroeg Ensys aan Swift om videocontent te creëren waarmee ze opvallen in de massa en geloofwaardig overkomen.

Wij hebben 4 types videocontent aangeraden en uitgewerkt: animatievideo’s, een corporate video, getuigenissen en FAQ-video’s.

Verfijnen van de online visibiliteit

Animatievideo’s (modulair)

Om de aanpak en USP’s van Ensys uit te leggen, maakten we een animatievideo. Omdat voor verschillende kanalen andere videolengtes het best werken, hebben we de animatie modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat we ‘m ook opknipten in kortere, meteen inzetbare video’s.

Corporate movie met getuigenissen

Ensys levert kwalitatief werk op een transparante, correcte manier. Om dit geloofwaardig te vertellen, is de oprechte getuigenis van een tevreden klant doorslaggevend. We hebben de getuigenis in de corporate movie verwerkt en kwamen zo tot een mooie videovoorstelling

FAQ-video’s en tutorials

Vloggen is belangrijk als je aan je bedrijf een gezicht wil geven. Voor Ensys werkten we al verschillende vlogs uit.

Video afspelen

Het resultaat?

Ensys beschikt nu over degelijke, creatieve en opvallende content om online in te zetten op sociale media en de website. We kijken uit naar de verdere samenwerking.

bal swift