Hey,

SEO een beetje een mysterieus onderwerp? We agree. Zelfs de meest bejubelde SEO guru’s zoals Brian Dean en Neil Patel raken weleens verloren in het kluwen van steeds veranderende algoritmes van Google. Laten we een beetje van dat mysterie ontrafelen. 

FACT: Op korte tijd is er serieus wat veranderd

Wie zoekt die vindt. Dankzij Google krijg je in no-time antwoord op elke mogelijke vraag, maar vindt je doelgroep op zoek naar antwoorden jouw website ook? Google toont meer en meer zero click searches, waarbij het antwoord op de zoekopdracht gelijk in de resultaten verschijnt. Geen klik naar websites meer nodig.

Daarbij komt dat het sowieso moeilijker wordt om op de eerste pagina te ranken. Hoezo? Google wil – net zoals jij – zijn klanten zo goed mogelijk helpen en focust daarom steeds meer op kwaliteit. De tijd van keywordstuffing en zwakke content is gedaan. 

Hoe kan je nu jouw pagina’s een extra duwtje in de rug geven?

Geen zorgen, hier hebben wij het opzoekwerk voor jou gedaan. 😉

Een knaller van een SEO-strategie is hét ultieme wapen in de strijd naar de eerste plaats in Google. Met content volgens het E-A-T principe, een slimme zoekwoordstrategie en doordachte linkbuilding boost je je pagina’s naar de top.

Uit het leven gegrepen…

Zo’n kanjer van een SEO-strategie in elkaar puzzelen? Dat deden we onder andere voor HOOVER Concepts®. Zij maken luxe zeiloverkappingen voor particulieren en bedrijven. HOOVER zit in een superconcurrentiële markt waar iedereen met de ellebogen werkt om de eerste plaatsen in Google te veroveren.

Hun website is hun grootste leadtrekker, maar ze wisten dat die beter kon. Daarvoor kwamen ze bij ons aankloppen. Het was voor hen spannend om de website volledig om te gooien, maar bij Swift hielden we het hoofd koel. We zetten in op kwalitiatieve content, user expierence, zoekwoorden met veel volume en bouwden een linkbuildingplan uit dat de content de nodige boost moest geven.

 

Al na 3 maanden zien we de eerste resultaten. Toch straf, nietwaar?   

Nieuwe Swiftie!

HIPHIPHOORAY! Herinner je je onze stagiaire Candy nog? Haar stage zit er bijna op. Geen afscheidstranen hier, want lieftallige Candy maakt binnenkort deel uit van ons vaste Swift team. Met haar uitstekend taalgevoel en oog voor schone content gaat ze vanaf september een creatieve carrière tegemoet.

Wij blijven open

Geen zomersluiting bij Swift! Omdat continuïteit in marketing belangrijk is, trekken wij de deur van ons kantoor tijdens de zomer NIET dicht. Niet hé! Wij hebben airco op kantoor en blijven dus ook gedurende de hetere zomerdagen gewoon tot jullie dienst. 

Zonnige groeten,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift