Hey,

Online marketing, belangrijk. Offline marketing, minstens even belangrijk! Heb je ooit gedacht aan de superkrachten die ontstaan als je online dingen mixt met de echte wereld? Wij bij Swift krijgen de kans om dit in de praktijk om te zetten voor Aster.

Een tijdje terug mochten we al drukwerk creëren, in dezelfde stijl als de animatievideo’s die we voor hen maakten. En nu gingen we een stapje verder! We toverden een werfcontainer om tot iets supercool, helemaal in de stijl van Aster zoals je die online ziet. Dit laat zien hoe tof het is als je online wereld en de echte wereld elkaar ontmoeten en samen iets nieuws maken. 🎨✨ Check zeker het filmpje in deze nieuwsbrief om het met je eigen ogen te zien!

Tromgeroffel voor de winnaar… 🥁🎉

Groot nieuws! Geregeld houden we bij Swift een wedstrijd waarmee je een leuke prijs kan winnen. De prijs van onze recentste winactie is een videoproject en werd gewonnen door… Contec! Applaus! 👏 Samen met hen gaan we aan een boeiend videoproject werken. Het wordt geen gewone testimonial, maar een project van een vergelijkbare grootte. 🎥💖 Hou je inbox in de gaten voor het eindresultaat!

Warm welkom voor Alicia! 👋💼

We willen je ook graag voorstellen aan de nieuwste ster van ons team: Alicia, onze geweldige copywriter. Na drie maanden knallen heeft ze een vast contract gekregen. Alicia is gek op schrijven. 📝❤️ Of het nu gaat om teksten die je raken, reclames die in het oog springen of inhoud die ervoor zorgt dat meer mensen jouw website bezoeken, zij weet hoe het moet. We zijn super blij dat ze bij ons is en de kwaliteit die we onze klanten bieden, mee verhoogt!

Klaar om jouw online en offline wereld te verbinden? 🚀

Wanneer online en offline marketing elkaar ontmoeten, gebeuren er magische dingen. Merken kunnen op een diepere manier contact maken met mensen. 🤝💫 Bij Swift zijn we helemaal klaar om deze kansen te pakken en samen met jou iets onvergetelijks te maken. Of we nu jouw merk in de echte wereld brengen of jouw verhaal vertellen met een video, grafisch ontwerp of website? Wij staan voor je klaar.

Tot snel,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift