Hey ,

Het is zover: zomervakantie! Of je nu naar het buitenland trekt of lekker in eigen tuin blijft: genieten zal je. De zomer, dat staat voor veel ondernemers garant voor rust. Met het bouwverlof merk je dat de boog iets minder gespannen staat. En deze lijn trekt zich vaak online door: even de stekker eruit!

Maar dat is jammer.

Online is consistentie belangrijk, ook als je zelf niet aan de slag bent.

Want… beslissingen worden vaak in de vakantieperiode gemaakt. En dat geldt ook voor jouw prospects.

Je social media, advertenties en content op de website: die kan je eigenlijk eenvoudig schedulen.

Social media management

Met schedulen bedoelen we dat we vooraf een planning maken voor jouw online content van de komende periode. Deze wordt vakkundig gecreëerd en ingepland op de juiste kanalen. Zo blijf je aanwezig en top of mind bij je prospects & klanten.

Wil je weten hoe wij dit met Swift met jou kunnen doen?

Nieuwe videomarketeer!

Sinds dag 1 is Seppe actief als videograaf bij Swift. Samen hebben we fantastische projecten uitgewerkt, lach en traan gedeeld. Maar hij wil zich voortaan fulltime focussen op motion design, bij een ander agency. – slik –

We zien hem niet graag gaan, maar Seppe biedt op die manier de kans aan zijn beste vriend Mathieu om zijn plek in te nemen. Vers bloed, een nieuwe energie en nieuwe avonturen komen eraan! By the way: mooie geste van Seppe om zijn beste vriend deze plek te gunnen, en voor ons voelt het aan als een compliment 😉

Ons kantoor, opnieuw uitgevonden

In januari verdubbelden we onze kantooroppervlakte. Dit gaf niet alleen ruimte voor een eigen in-house opnamestudio, maar daarnaast ook voor een rustige vergaderruimte, leuk keukentje en focuswerkplekken. Een verademing, zeker met ons groeiend team in het achterhoofd!

PS: consistentie is belangrijk, maar de boog moet niet altijd even hard gespannen staan. Daarom ontvang je van ons in juli en augustus maar 1 mailtje. 

Zonnige groeten,

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift