COPACKR.

Contentstrategie om nieuwe markten te betreden.

 

Copackr is exclusief verdeler van Chubby Gorilla verpakkingen. Ze bieden een ruim gamma aan liquid bottles en solid good containers, van hoge kwaliteit en inzetbaar voor allerlei toepassingen. Toch was de perceptie voor inzetbaarheid eerder beperkt tot bepaalde markten. Cihan, zaakvoerder van Copackr, vroeg Swift om nieuwe afzetmarkten te benaderen. We herbekeken de volledige buyer journey om in elke fase van beslissingsvorming impact te maken en de buitenwereld te inspireren.

Play Video

Verfijnen van de online visibiliteit

Website, Social Media én video marketing

Na een doorgedreven webanalyse, stelden we ons plan van aanpak voor bij Copackr. We werken aan de hand van het buyer journey model van Google, namelijk See Think Do Care. Vervolgens gingen we aan de slag om content te creëren die rechtstreeks in verbinding staat met het doel: nieuwe afzetmarkten benaderen.

Getuigenissen uit verschillende sectoren

Voor de reeds goed draaiende webshop, formuleerden we enkele adviezen. Om organische zoekresultaten te verbeteren, bouwden we op een subdomein zelf een nieuwe blog in Wordpress. Op deze blog vind je naast boeiende technische artikels over de Chubby Gorilla producten ook inspirerende cases waarin ondernemers uit verscheidene sectoren getuigen. Ze leggen uit hoe zij de verpakkingen gebruiken voor minder voor de hand liggende producten. 

Social media marketing

Content is king. Voor Copackr creëren we op regelmatige basis content om het merk visueel te onderbouwen en de toepassingsgebieden aan iedereen te tonen. We werken binnen verschillende formats en brengen voldoende variatie (blogs, video’s, animatie, foto, …) om de aandacht te kunnen vangen en vasthouden.

Het resultaat?

Copackr is niet alleen zeker van regelmatige aanwezigheid op social media met werkende, hippe content. Ze worden nu ook geprofileerd en gepercipieerd als verdeler van verpakkingen voor allerlei sectoren. 

Hieronder enkele voorbeelden van content die we creëerden. Een groter overzicht kan je bekijken op project.swift.be/copackr

Een video laten maken

Wij Creëren deze videotypes

Onze Recentste realisaties...

Masterclass

"Hoe kan je video optimaal inzetten met je bedrijf?

Hou het simpel met animatie

Een animatievideo laten maken?

Welke animatiestijlen zijn er?

Onze Recentste realisaties...

Masterclass

"Hoe kan je video optimaal inzetten met je bedrijf?

Website laten maken

Waarmee kunnen we helpen?

Ondersteunende diensten

Onze Recentste realisaties...

Wat zeggen Swift klanten?

Hulp nodig bij sociale media?

Waarmee kunnen we helpen?

Onze recentste producties...

Wat zeggen Swift klanten?