The ash

Interactiviteit voor een vlotte check-in

In Antwerpen centrum kan je stijlvol overnachten bij The Ash. Omdat je als reiziger of citytripper soms op een nachtelijk uur aankomt, willen ze bij The Ash de check-in procedure zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Met dit vraagstuk kwamen ze tot bij Swift.

Animatievideo’s én stripverhalen

Interactieve ‘clickable’ video

Om in te checken heb je bij The Ash (momenteel) 4 opties. Als je aankomt, wil je liefst enkel de optie bekijken die aansluit bij jouw profiel. Daarom creëerden we een interactieve video, waarin je na een korte inleiding op jouw gewenste check-in-methode kan klikken. Je krijgt dan meteen de uitleg te zien die van toepassing is op jou.

Modere landingspagina

De check-in-procedure werkten we ook uit als een landingspagina, zodat je ook de verschillende methodes op 1 pagina kan bekijken. 

Vernieuwde website

Naast deze landingspagina werkten we ook de hele website bij zodat hij er hedendaags uitziet en een snelle laadtijd heeft.

Het resultaat?

Bij The Ash hebben ze nu niet alleen een website die hedendaags en uitnodigend is. Ze spelen ook in op de tijdsnood van een gast door interactie aan te bieden bij het check-in proces.

bal swift