Platform

Een bedrijfstool laten developen?

Een bedrijfstool komt in 101 verschillende vormen en maten. Of het nu een online tool is om intern te gebruiken of een community om jouw klanten samen te brengen. Één ding is zeker, wat wij creëren zal een vaste waarde worden in jouw bedrijf.

Professional development programmer cooperating meeting

Wat is een bedrijfstool?

Een bedrijfstool of platform gaat verder dan een standaard webshop of website.

Bij Swift is een bedrijfstool de noemer die we geven aan een “next level” website of webshop. De eigenschappen van het platform hebben immers een grote impact op de werking van je bedrijf. In deze categorie plaatsen wij websites die bijvoorbeeld een online streamingdienst zijn, een digitaal platform dat informatie verstrekt aan installateurs, of een online cursusplatform dat informatie herbergt voor zowel offline als online cursussen. Een bedrijfstool kan ook in de vorm van een “plugin / koppeling” komen, denk aan het automatisch importeren of doorsturen van orders voor een dropshipping systeem. Het hoort allemaal tot de mogelijkheden. 

De voordelen van een eigen bedrijfstool?

Geeft je een professionele dienstverlening
Processen vergemakkelijken of zelfs automatiseren
Volledig op maat van je bedrijf

Wie zijn onze klanten?

Online Lift Dossier

Liftdossier, een mooi platform dat Cosmolift en Lift it delen.

Schindler

Een samenwerking is des te mooier als ze gedurende lange tijd stand houdt. Tussen Swift en Schindler is er al jaren een goede synergie.

Experts In Vastgoed

Een platform waar klanten cursussen op kunnen volgen, documenten op terug vinden en in verbinding kunnen gaan door middel van het Community systeem.

Stappenplan voor een bedrijfstool

Wanneer we een bedrijfstool creëren, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Strategisch gesprek

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar de doelstellingen en de functie van de opdracht. Op deze manier kunnen we gestructureerd starten met het uitwerken van jouw project.

#2

Scope opstellen

Op basis van ons eerste gesprek gaan we aan de slag met het opstellen van een scope, we beschrijven zorgvuldig onze werkwijze en adviseren je naar de verschillende mogelijkheden om zo kostenefficiënt mogelijk te werk te gaan. 

#3

Development

Laat de magie beginnen! De samengestelde content zal omgezet worden tot een prachtig design! Onze Swift magie en marketinggerichte inzichten zullen voor de best mogelijke conversie zorgen.

#4

Lancering & ondersteuning

Jouw tool kan geïmplementeerd worden in je bedrijf. Geen nood, wij begeleiden je zodat jij je nieuwe tool optimaal kan inzetten voor je bedrijf. Met de hulp van onze video’s die we voor je klaar hebben gezet in je adminpaneel, ben je in no time volledig mee met de werking.

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift