Hey ,

Michaël hier, van Swift.

Met je marketing boven de massa uitsteken? Dat vraagt kennis, inzicht en een beetje lef. Een grijze muis zijn, dat kan iedereen. Opvallen daarentegen, da’s andere koek. Wil je de concurrentie van de kaart vegen met straffe marketing? En al je marketingpijlen richten op jouw ideale klant? Dan zal je straf uit de hoek moeten komen. Geen idee hoe je daaraan begint?

Goed nieuws! We got your back!

In ons nieuwe format Boven De massa nemen we je in snackable video-afleveringen mee in de wereld van marketing. We leren je hoe je met kop en schouders boven de massa kan uitsteken. Zeker het bekijken waard, al zeg ik het zelf.

Welke onderwerpen je de komende maanden zoal mag verwachten:

  • Televisie passé? Nee! Hoe specifiek kan je targetten via televisiereclame?

  • Hoe je een solid contentplan maakt

  • Waarom e-mailmarketing hotter is dan ooit

Geen enkele aflevering missen? Hou je mailbox en de website van Boven de Massa in de gaten, elke maand releasen we een nieuwe video.

Lucide in the spotlight

Voor familiebedrijf Lucide maakten we een serie productvideo’s die het licht schijnen op hun nieuwe collecties. Deze video’s worden voor social media gebruikt en zijn multi-inzetbaar. We zijn trots dat we Lucide al enkele jaren mogen ondersteunen en kijken uit naar de nieuwe collecties die er aan komen!

Swift Nieuws - Dat we weten van aanpakken

Ons kantoor op de Noorderlaan onderging een pittige metamorfose. De muren gingen er letterlijk uit. Eigenhandig verbouwden we het aangelegen pand. Bloed zweet en tranen, breekwerken en stof incluis, maar het resultaat mag er zijn! Een kantoorruimte twee keer zo groot en helemaal naar onze goesting. Twee keer meer ruimte voor ons team dat ondertussen al uit 8 Swifties bestaat. En ook een gloednieuwe opnamestudio voor al jouw creatieve uitspattingen, podcasts en multicam-opnames.
bal swift