Hey ,

Branding is veel meer dan een mooi logo en een pakkende bedrijfsnaam. Het gaat om het creëren van een unieke identiteit en boodschap die de essentie van je bedrijf communiceert. Deze identiteit maakt je herkenbaar en bouwt vertrouwen op bij je klanten.

Het is het fundament waarop je marketingstrategie wordt gebouwd. Zonder een sterke branding loop je het risico dat je andere marketinginspanningen onopgemerkt blijven.

Hoe bereik je dan een sterk merk? 

Dit begint bij het consistent toepassen van je logo, kleuren en boodschap op al je communicatiekanalen. Van je website en sociale media tot je bedrijfsdocumenten en klantenservice. Dit vereist tijd en aandacht, maar het is een investering die zich op de lange termijn terugbetaalt. Sterke branding zorgt voor een positieve beleving bij je klanten, wat uiteindelijk leidt tot meer klantloyaliteit en omzet.

Hoe pakken wij dit aan bij Swift?

Swift case // Paloma Vlaanderen

Sinds dag 1 is Seppe actief als videograaf bij Swift. Samen hebben we fantastische projecten uitgewerkt, lach en traan gedeeld. Maar hij wil zich voortaan fulltime focussen op motion design, bij een ander agency. – slik –

We zien hem niet graag gaan, maar Seppe biedt op die manier de kans aan zijn beste vriend Mathieu om zijn plek in te nemen. Vers bloed, een nieuwe energie en nieuwe avonturen komen eraan! By the way: mooie geste van Seppe om zijn beste vriend deze plek te gunnen, en voor ons voelt het aan als een compliment 😉

Wil jij ook een frisse kijk op je branding?
Laat je begeleiden door Swift!

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency