Hey ,

Branding is veel meer dan een mooi logo en een pakkende bedrijfsnaam. Het gaat om het creëren van een unieke identiteit en boodschap die de essentie van je bedrijf communiceert. Deze identiteit maakt je herkenbaar en bouwt vertrouwen op bij je klanten.

Het is het fundament waarop je marketingstrategie wordt gebouwd. Zonder een sterke branding loop je het risico dat je andere marketinginspanningen onopgemerkt blijven.

Hoe bereik je dan een sterk merk? 

Dit begint bij het consistent toepassen van je logo, kleuren en boodschap op al je communicatiekanalen. Van je website en sociale media tot je bedrijfsdocumenten en klantenservice. Dit vereist tijd en aandacht, maar het is een investering die zich op de lange termijn terugbetaalt. Sterke branding zorgt voor een positieve beleving bij je klanten, wat uiteindelijk leidt tot meer klantloyaliteit en omzet.

Hoe pakken wij dit aan bij Swift?

Swift case // Paloma Vlaanderen

Paloma is een erkende uitbater van assistentiewoningen in Vlaanderen. Omdat Paloma een nieuwe speler is, mochten we mee ‘from scratch’ beginnen. En dat doen we het liefst. We creëerden een frisse, hedendaagse en professionele huisstijl voor web, video en grafische uitwerkingen

Wil jij ook een frisse kijk op je branding?
Laat je begeleiden door Swift!

Michaël De Coster

Co-founder - Swift Agency 

bal swift