Starten met een webshop? Hoe zie je door het bos de bomen?

Is de kogel door de kerk en ga je starten met een webshop? Begeef je je in de wondere wereld van de e-commerce, dan zie je al snel door het bos de bomen niet meer. Tientallen CMS-systemen, honderden tools en social mediakanalen die ook nog eens uitpakken met hun webshops: hoe pak je dat in godsnaam aan en hoe maak je verstandige en toekomstgerichte keuzes? Door beroep te doen op een specialist!

Expertise en kennis is noodzakelijk

Woocommerce, Shopify, verkopen via Facebook of Instagram: het zijn maar enkele mogelijkheden om je producten en of diensten online aan te bieden. Webshops en e-commerce breken vandaag de dag helemaal door en heel wat bedrijven spelen daarop in. Als ondernemer is het niet evident om op de hoogte te blijven en de juiste keuzes te maken voor je zaak.

Externe expertise is dan ook welkom. Een betrouwbare partner die de vinger aan de pols houdt, de markt kent en het kaf van het koren kan onderscheiden. Bij Swift zijn we thuis in het bouwen van webshops voor kleine en grote ondernemingen, kennen we de tools op ons duimpje en weten we ondertussen welke een meerwaarde scheppen en welke je maar beter links kunt laten liggen. Deze expertise is onbetaalbaar, want je trapt niet in de traditionele valkuilen en betaalt zo geen leergeld. Reken maar dat heel wat ondernemers enkele keren opnieuw aan hun webshop zijn moeten beginnen…

Ondersteuning op maat bij het bouwen van je webshop

Een professionele partner leert je bedrijf kennen, peilt naar je noden en komt met een oplossing op maat. Jouw noden, wensen en ambities worden eerst grondig in kaart gebracht, alvorens te starten met een webshop of website op maat. Bij het bouwen van je webshop worden alle elementen samengebracht. Een stevig stukje storytelling door kwalitatieve SEO-copywriting, wat goed is voor je ranking in Google, pakkende beelden en een technische structuur die op punt staat.

“Terwijl jouw webshop tot in de puntjes wordt afgewerkt, kun jij je focussen op het ondernemen.”

De look & feel wordt volledig in lijn gebracht met de huisstijl van je bedrijf. Bovendien kun je bij Swift rekenen op een persoonlijke ondersteuning en word je niet aan je lot overgelaten of verwezen naar online tutorials waar je vaak kop noch staart aan krijgt. Deze persoonlijke aanpak op maat resulteert in een webshop die 100% aan je verwachtingen voldoet, met net die functionaliteiten waar jouw onderneming nood aan heeft. Terwijl jouw webshop tot in de puntjes wordt afgewerkt, kun jij je focussen op het ondernemen. Wil je achteraf toch wat meer weten en zelf de basis onder de knie krijgen, dan staan we je als specialist in webshops en e-commerce graag met raad en daad bij. Probeer die ondersteuning maar eens te krijgen bij een onpersoonlijke, internationale mastodont.

Houd je webshop in eigen handen

Ben jij voor je webshop graag afhankelijk van anderen? Denk maar aan de Facebook’s van deze wereld? Wat als ze je morgen de toegang ontzeggen of je 3 keer zoveel moet betalen? Dan sta je met de rug tegen de muur. Je webshop houd je maar beter in eigen handen. Het is misschien wel de toekomst van je onderneming en daar houd je maar beter controle over, toch? Wil dat zeggen dat je beperkt bent met een eigen webshop? Helemaal niet, integendeel.

Een webshop op maat scoort uitstekend in Google en kan perfect gekoppeld worden aan Facebook. Zo houd je de controle, beschik je over een online verkooptool op maat en profiteer je toch van de kracht van Google en Facebook. Bij Swift denken we graag met je mee en staan we klaar met een antwoord op al je vragen.

Ben je toe aan een webshop?

Heb jij nood aan een webshop, maar kun je wel wat overzicht gebruiken? Laten we eens praten. Wie weet bieden wij wel de geknipte en betaalbare oplossing voor jouw bedrijf en webshop. Wij hebben al heel wat websites en webshops mogen bouwen en delen graag de best practices met jou. Contacteer ons en we maken met plezier tijd vrij!

bal swift