UNIZO provincie Antwerpen sluit partnership met Swift

Online marketing blijft aan populariteit toenemen. Omwille van die reden sluit UNIZO provincie Antwerpen een partnership met Swift.

Video afspelen

Swift ondersteunt UNIZO provincie Antwerpen

Voor elke ondernemer – in welke fase van zijn of haar ondernemerschap dan ook – staat UNIZO paraat om te ondersteunen waar nodig. Dit binnen alle domeinen, gaande van fiscaliteit tot wetteksten en online marketing. Voor dat laatste domein doet UNIZO provincie Antwerpen een beroep op Swift om de expertise aan te reiken.

Swift zal enkele belangrijke events van UNIZO provincie Antwerpen in beeld brengen en met visuals tot bij de ondernemer targeten. Ook zal Swift binnen het bestaande netwerk getuigenissen afnemen. Dit om het krachtige netwerk verder uit te breiden en meer ondernemers kennis te laten maken met de troeven. 

“Via Swift Agency willen wij onze ondernemers de juiste expertise aanreiken. Swift zal ons ondersteunen in bewegende beelden, websites en social media”, zegt Carl Van Dyck, directeur UNIZO provincie Antwerpen

Swift ondersteunt UNIZO-leden

De online wereld heeft voor veel ondernemers veel geheimen. Er bestaan duizenden tools, applicaties en webplatformen, waardoor veel ondernemers het bos door de bomen niet meer zien. UNIZO wil haar leden op de meest correcte manier informeren en doet daarom een beroep op Swift om kennis te delen. Dit aan de hand van online tips, webinars en offline opleidingen.

“Via Swift Agency willen wij onze ondernemers de juiste expertise aanreiken. Swift zal ons ondersteunen in bewegende beelden, websites en social media”, zegt Carl Van Dyck, directeur UNIZO provincie Antwerpen.

Dit partnership is een win-win-win.

Een win voor Swift, als jong online (video)marketingbedrijf.
Een win voor UNIZO provincie Antwerpen, dat extra leden zal vergaren.
Een win voor UNIZO-leden, die inspiratie en nuttige info zullen ontvangen.

Geïnteresseerd wat Swift jou kan bieden?

Wil je graag een website opstarten, een bedrijfsfilm maken of je social media laten beheren? Swift begeleidt je om je digitale vindbaarheid te vergroten. We helpen je graag verder, dus contacteer ons zeker!

bal swift