Een website laten maken

Je website is je online etalage die 24/7 bereikbaar is.

Grijp de kans om je prospects te overtuigen.

Webontwikkeling

Grijp naar de sterren!

Je bedrijf laten groeien? Zorg ervoor dat je fantastische dienstverlening online wordt ondersteund, dankzij een renderende website!

Stap 1 // Help je klant.

Obvious? Niet altijd! Veel ondernemers maken van hun website een showcase. Een platform dat boordevol aanbiedingen, producten en perfecte verwoordingen staat.

Maar welk doel wil een prospect of klant bereiken die je site bezoekt? Door die bril op te zetten, help je klanten bij hun aankoop bij jouw zaak.

Bij de creatie van je website dien je je in eerste instantie te bekommeren over de inhoud.

Stap 2 // Look sexy!

Je website moet – net als jij 😉 – emoties losmaken en super aantrekkelijk zijn! Als de bezoeker geen onderscheidend karakter voelt, zal hij of zij mogelijk doorsurfen naar je concurrent.

Design is naast inhoud dus een belangrijk aandachtspunt als je een website wil laten maken.

Stap 3 // Wees vindbaar.

Hoe prachtig je website ook is, zonder bezoekers ben je er weinig mee! 

Het is belangrijk om in te zetten op SEO, SEA en overige ads om de juiste doelgroep te kunnen bereiken.

Stap 4 // Converteer.

Verlies je doel niet uit het oog: je wil mensen helpen met je dienst of product. Het is dus belangrijk om de conversie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Daarnaast kan je best zoveel mogelijk opvolgingsprocessen automatiseren

We maken er een Swift proces van!

Swift staat voor gezwind, vlot, vloeiend. We zorgen er voor dat niet alleen jouw marketinginspanningen Swift aanvoelen, maar ook de ervaring van de bezoekers van je website.

Bij Swift kiezen we voor no-nonsense.

We begeleiden je in elke fase van je project om de meest geschikte keuzes te maken. We hanteren een vaste workflow, een werkwijze die garant staat voor een optimaal resultaat.

1// Copywriting

2// Video & Foto

3// Grafisch design

4// Live!

Swift is de perfecte blend tussen creativiteit en knowhow.

Onze passie? Storytelling en heldere, kleurrijke visualisatie.

Onze kracht? Visibiliteit en meetbare conversie.

Subsidies voor je website?

Voor verschillende doeleinden zijn er subsidies beschikbaar bij het ontwikkelen van je website. Wij adviseren je graag om te bekijken welke subsidies voor jou beschikbaar zijn! 

Vb. Wil je internationaliseren met je KMO?
Flanders Investment & Trade stelt een subsidie beschikbaar van €4500 voor elk meertalig webproject.

Servers

Hosting en onderhoud

Een belangrijk, maar vaak vergeten stukje van de puzzel. De juiste, razendsnelle hosting, zorgt voor een website die beter scoort in Google. Een voortdurende monitoring staat garant voor een uitmuntend presterende website.

Gaat er toch wat fout? Dan lossen wij het probleem razendsnel op. Zo hoef je niet wakker te liggen van een website die offline gaat.

Eigenschappen van een Swift website?

Optimale snelheid

De snelheid van je website is ontzettend belangrijk om te scoren in Google en draagt bij tot je SEO. Hoe sneller je website, hoe hoger de conversie.

Deel van totaalconcept

Een website is geen losstaand verhaal. Wij zorgen dat je website naadloos in je marketingconcept past. Jouw onderneming en de wensen van je klanten staan daarbij centraal.

Integraties mogelijk

Zonder enig probleem laten we je website samenwerken met andere applicaties. Denk maar aan je CRM of Mailchimp. Zo win je heel wat tijd en efficiëntie.

Content op maat

Beschik je niet over teksten en leuke foto’s? Geen enkel probleem, daar zorgen wij voor. We houden rekening met SEO en zorgen voor aantrekkelijke beelden die opvallen en je zaak perfect typeren.

Support & Service

Wij zorgen voor een up-to-date website, terwijl jij bezig bent met ondernemen. Een snelle hosting, meerdere back-ups per dag: Jij kunt op beide oren slapen. Gaat er toch iets mis, dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing.

Modulaire structuur

Al onze websites zijn modulair en future-proof. Misschien heb je vandaag nog geen nood aan een webshop, maar wat de toekomst brengt, weet je nooit. Wij zorgen alvast voor een perfect schaalbare website, die met je meegroeit wanneer het nodig is.

Samen een website maken?