Website laten maken

Webontwikkeling

website laten maken

Jouw bedrijf laten groeien? Zet de eerste stap en kies voor een fraai vormgegeven bedrijfswebsite van swift. Wij zorgen niet enkel voor een leuk visitekaartje op het web, maar ook voor een bedrijfswebsite die klanten aantrekt en leads converteert. Wij zetten alvast enkele van onze troeven op een rijtje.

Waarom jij kiest voor een swift website?

Wil je gevonden worden op het web? Dan zijn wij jouw geprefereerde website partner. We zorgen niet enkel voor een vlot werkende site, we staan ook garant voor de opvolging. Bij het ontwerpen van je website, houden we rekening met je overkoepelend marketingverhaal en zorgen we voor een consistent totaalverhaal. Zo beschik je over één partner, die je begrijpt en je helpt met het vertellen van je verhaal. Een uitstekende opvolging, nazorg en support, het zijn maar enkele punten waarmee we ons onderscheiden van de massa. Ons ontpoppen tot een marketingpartner voor het leven, daar streven we naar.

Hoe gaan we te werk?

Bij swift kiezen we voor no-nonsense. Bij ons weet je in elke fase van je project waar je aan toe bent. Wij hebben een vaste workflow, een werkwijze die garant staat voor een optimaal resultaat.

Inhoud van je website

Na het bepalen van de indeling van je website, neemt onze copywriter contact met je op. Aan de hand van een kort gesprek, zorgen we voor op maat geschreven teksten.

Vervolgens komt een fotograaf ter plaatse om de perfecte beelden te schieten voor op je website.

Heb je zelf teksten en beelden? Lever ze ons aan en we verwerken ze in je website. Als je wil hebben we ook een uitgebreide collectie stockafbeeldingen ter beschikking.

Ontwikkeling van je website

Zo, nu hebben we alles wat we nodig hebben om van jouw website een performant pareltje te maken. Op geregelde tijdstippen houden we je op de hoogte en zorgen we voor feedbackmomenten. Zo beschik jij in een mum van tijd over een perfect op maat gemaakte bedrijfswebsite.

network server room

Hosting en onderhoud

Een belangrijk, maar vaak vergeten stukje van de puzzel. De juiste, razendsnelle hosting, zorgt voor een website die beter scoort in Google. Een voortdurende monitoring, staat garant voor een uitmuntend presterende website. Gaat er toch wat fout, dan lossen wij het probleem razendsnel op. Zo hoef je niet wakker te liggen van een website die offline gaat.

Niet te missen

Troeven om niet over het hoofd te zien

Optimale snelheid
van je website

De snelheid van je website is ontzettend belangrijk om te scoren in Google en draagt bij tot je SEO. Hoe sneller je website, hoe hoger de conversie.

Je website past in
je marketingverhaal

Een website is geen losstaand verhaal. Wij zorgen dat je website naadloos in je marketingconcept past. Jouw onderneming en de wensen van je klanten staan daarbij centraal.

Integratie
mogelijkheden

Zonder enig probleem laten we je website samenwerken met andere applicaties. Denk maar aan je CRM of Mailchimp. Zo win je heel wat tijd en efficiëntie

Content
op maat

Beschik je niet over teksten en leuke foto’s? Geen enkel probleem, daar zorgen wij voor. We houden rekening met SEO en zorgen voor aantrekkelijke beelden die opvallen en je zaak perfect typeren.

Uitmuntende support
& service

Wij zorgen voor een up-to-date website, terwijl jij bezig bent met ondernemen. Een snelle hosting, meerdere back-ups per dag: Jij kunt op beide oren slapen. Gaat er toch iets mis, dan zorgen we in geen tijd voor een oplossing.

Modulaire
structuur

Al onze websites zijn modulair en future-proof. Misschien heb je vandaag nog geen nood aan een webshop, maar wat de toekomst brengt, weet je nooit. Wij zorgen alvast voor een perfect schaalbare website, die met je meegroeit wanneer het nodig is.