De Swift aanpak

Precies wat jij nodig hebt. Niet meer, niet minder.

Flex-samenwerking

Een marketingteam altijd binnen handbereik? Het is een van de voordelen van onze flex-samenwerking. Met een flex-samenwerking doe je constructief aan marketing, weet je altijd waar je aan toe bent, én weet je precies wat je investering oplevert. Niet meer, niet minder.

Dat vraagt wat uitleg…

Oké, flexibel. Klinkt goed, maar wat wil dat zeggen? Wat heeft jouw bedrijf nodig? Waar kan jij extra handen gebruiken? Samen definiëren we de strategische doelen op korte en op lange termijn. Vervolgens bepalen we hoeveel uren er nodig om die doelen te behalen. Die uren zijn flexibel en aan een interessant, vast tarief.

Tijdens de maandelijkse flex-meeting bekijken we waar jullie marketingnoden liggen. De ene maand zetten we in op een wervende advertentiecampagne, en de andere maand helpen we jou last-minute uit de nood met het design van een pakkende brochure die volgende week de deur uit moet. Of wil je toch die ene e-mailsequence uitwerken? Een combinatie van allemaal? Alles kan. En dat allemaal aan het afgesproken tarief.

Een statische, heldere facturatie volgens het afgesproken aantal uren, maar met een flexibele invulling? Dat is een flex-samenwerking bij Swift.

Video afspelen

De meest flexibele marketing samenwerking

Als 360° marketingpartner werken we flexibel en dynamisch toe naar een vooropgesteld doel. Na elke maand bekijken we welke acties het meest renderen en welke nieuwe tools we zullen creëren om naar het doel toe te werken. We werken een vast aantal uren per maand aan jouw bedrijf.

Een project starten?

Nood aan alleen een animatievideo of een nieuwe landingspagina voor een campagne? Of nieuwe copy voor een bestaande brochure? Eenmalig een bedrijfsfilm opnemen? No problemo. Al onze services kan je ook op projectbasis afnemen.

Samen naar grotere hoogtes

Sinds enkele jaren behoren we trots tot de Schindler-familie. We mochten al ondersteuning bieden bij de creatie van verschillende video’s, hun nieuwe website én een QR-code platform voor liftdossiers in de Benelux!

Positieve communicatie over maatschappelijk gevoelige info

Aster zet zich in voor de energievraagstukken van sociale huurders in Vlaanderen. Heldere en gevoelige communicatie is daarbij cruciaal. En daarvoor rekent Aster op… Swift! In deze case bespreken we een selectie uit de leuke projecten die we al voor Aster mochten uitvoeren.

Hoor het van onze klanten

Video afspelen
ELYNE_Testimonial
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
bal swift