Grafisch ontwerp

Zelf visuele parels creëren?

Heb je nood aan een nieuwe huisstijl, een flyer, catalogus of online grafische content? Print is absoluut niet dood en online kan je zoveel doen om je bedrijf visueel interessant te maken.

Met je bedrijf creatief uit de hoek komen en een doelgerichte boodschap aan je doelpubliek richten, is niet moeilijk eens je de kneepjes van het vak kent. We bedenken een mooie visuele stijl door te starten van jouw ontwerpen of volledig van nul te beginnen.

Schermafbeelding 2022-02-01 om 12.43.21

Waarom een beroep doen op een externe partij voor jouw grafisch ontwerp?

Door een externe partij in te schakelen, verzamel je alle kennis bij elkaar die één interne persoon niet kan opbrengen. Onze specialisten zijn dag in, dag uit bezig met het uitwerken van visuele parels en dit met een specifiek doel en een specifieke deadline voor ogen.

Wat zijn de verschillende soorten van grafische vormgeving?

Alles wat je kan bedenken.

Onder grafische vormgeving valt alles van visibiliteit. Offline marketing en drukwerk zoals een flyer, catalogus, krant, visitekaartjes,… Al deze onderdelen kunnen deel uitmaken van jouw marketingstrategie met een specifiek doel voor ogen.

Wie zijn onze klanten?

ETC aan zee

Voor ETC mochten we deze geweldige krant opmaken!

Orginal Immo Flyer

Voor Original Immo mochten we deze flyer ontwerpen.

Voucher Experts In Vastgoed

Voor Experts in vastgoed hebben we al vele projecten mogen waarmaken. Zo ook een voucher voor hun workshop.

Hoe beginnen we aan jouw grafisch project?

Wanneer we een grafisch ontwerp opstarten, gaan we steeds als volgt te werk:

#1

Bespreking

Tijdens een eerste gesprek polsen we naar jouw bedrijfscultuur en het specifieke doel dat jullie voor ogen hebben.

Op basis van deze informatie, gaan we aan de slag om de ontwerpen op te zetten. We bepalen de juiste specificaties zoals papiersoort, kleur, grootte,… 

Door gebruik te maken van een unieke, creatieve stijl, springt jouw bedrijf eruit in de massa. We zorgen voor acties die aanzetten tot verkoop of visibiliteit

Strategisch Gesprek Bedrijfsvideo

#2

Uitwerking

We starten met het uitwerken van jouw actie. Dit kan gaan van een visitekaartje tot een catalogus, flyer of online content. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes om jouw doelpubliek te bereiken.

#3

Realisatie

Of het nu gaat over drukwerk of over online content, onze experten brengen de bestanden op een juiste manier aan. Nee, we zijn geen drukkerij. Maar vertrouw je je grafisch ontwerp aan ons toe? Dan kunnen wij ook het drukwerk voor onze rekening nemen. Wij hebben bijzonder voordelige voorwaarden bij de drukkers waarmee we samenwerken. Daar profiteer jij mee van!

Samen een plan uitwerken?

bal swift
bal swift
bal swift
bal swift