De Swift aanpak.

Naadloos aansluiten op jouw noden.

Elk bedrijf is uniek. Eenheidsworst in marketing is dodelijk. Wij luisteren naar jouw specifieke noden en zetten onze vaardigheden in om er naadloos op aan te sluiten. Swift is géén alles-of-niets-verhaal.

Bij Swift is het alles of iets.

Om samen de groei van je bedrijf te versterken, helpen we je graag op een manier die je ondersteunt. Dat gaat van losse acties die in het strategisch plan van je eigen marketing team passen, tot campagnes om een specifiek doel te bereiken

vlag
Video afspelen
swift magische doos marketing

De magie?

Die zit in de combinatie van video,
social media en web.

Het internet wordt steeds meer video based. Maar elke video dient een doel, dat we behalen door social media op een juiste manier in te schakelen. De uiteindelijke deal wordt meestal op een website gesloten, jouw online uithangbord dat 24/7 toegankelijk moet zijn.

Door deze 3 schakels op een beproefde manier met elkaar te laten samenwerken, behalen we je doelen op de meest efficiënte manier.

Video

We maken je bedrijf visueel aantrekkelijk, tastbaar en persoonlijkWe vertellen jouw verhaal en wekken interesse bij je doelgroep.

Social Media

We geven je bedrijf een consequent en geloofwaardig uithangbord op de social media kanalen die voor jouw branche werken.

Web

Je website leidt de prospect naar een aankoop of aanvraag. We bouwen je website en webshop volgens de veiligste en meest moderne eisen.

Michael De Coster en Daniel Moereels van swift

Michaël De Coster & Daniel Moereels

Foto door StijnSwinnen.be

Onze missie?

"Wij versterken de groei van je bedrijf door een betere visibiliteit en vindbaarheid."

sleutel

1-shot

Specifieke video, graphic of website nodig?
Let's do it!

Heb je een perfect uitgewerkt marketingplan? Zoek je een partij om onderdelen van die strategie uit te werken? Super!

Swift is jouw content agency om te creëren wat jij nodig hebt. No questions asked.

Campagne

We bereiken samen een concreet doel dankzij meetbare content marketing.

Heb je een specifieke nood? Binnen 1 afgelijnde campagne zetten we onze inzichten, tools en marketingvaardigheden in om je doel te behalen.

Kampvuur
bom

Flex

De meest flexibele marketing samenwerking
ter wereld.

Als 360° marketing partner stellen we maandelijks een planning op en werken we flexibel en dynamisch toe naar een vooropgesteld doel. Na elke maand bekijken we welke acties het meest renderen en welke nieuwe tools we zullen creëren om naar het doel toe te werken. We werken een vast aantal uren per maand aan jouw bedrijf.

Met deze samenwerking behalen we de mooiste resultaten voor ondernemers, omdat we inspelen op een veranderende markt en de nieuwste inzichten.

"Flex is als een kostuum dat altijd blijft passen."

Samen een plan uitwerken?

bal swift