Adverteren op bus & tram

Opvallen in het straatbeeld

Jouw boodschap laten opvallen in het straatbeeld? Mobiel en net in die regio’s waar je aanwezig wil zijn. Adverteren op de bus en/of tram zorgt voor zichtbaarheid, valt heel gericht te targeten en laat toe jouw boodschap op een creatieve en rendabele manier over te brengen. Waarom zou je niet het straatbeeld opfleuren en kleuren? 

Advertentie op bus
Advertentie op bus

Partnership met Lijncom

Bij Swift hebben we een nauw partnership met Lijncom, de interne reclameregie van De Lijn. Daarom geniet jij niet alleen van een enorme flexibiliteit op het gebied van afmetingen en regio’s, we bezorgen je ook de scherpste tarieven. Wist je dat je al vanaf € 5.000 echt wel het verschil kan maken op bus en tram? Wij denken en selecteren met je mee, gidsen je voorbij de valkuilen en zorgen voor een creatieve boodschap met stopping power. Voor je het weet staan ze in file om je boodschap mee te pikken! 

Ook voor de KMO

Communiceren op het openbaar vervoer enkel voor multinationals en grote ketens? We dachten het niet. Met een gerichte campagne die de aandacht trekt, worden uitstekende resultaten geboekt. En nee, dat zeggen niet wij, maar tonen cijfers aan. We vertellen je er graag meer over! 

Jouw impactvolle partner

Bij Swift zijn we thuis in adverteren, ons stuur je dus niet met een kluitje in het riet. Wij staan aan je zijde met advies, zorgen voor de creatieve uitwerking, terwijl je geniet van de scherpste tarieven en een campagne die het verschil maakt. Wij zijn jouw partners in crime én in adverteren.

Meer weten over de mogelijkheden van adverteren op tram en bus?

bal swift