Hallo ondernemer,

Met deze subsidie kan jij gratis inzetten op online marketing.

Video afspelen over FIT subsidie

Omdat jij internationaal actief bent met je bedrijf, krijg je mogelijk een steuntje in de rug van de Vlaamse Overheid. Via de FIT-subsidie kan jij tot €4500 budget krijgen om in te zetten voor meertalige marketing tools.

Er zijn uiteraard criteria aan verbonden. Wij leggen je heel graag uit voor wie de subsidie geldt en hoe de aanvraag verloopt.

Heb je graag meteen persoonlijke hulp?

Je ontvangt tot €4500 subsidie voor internationale bedrijfscommunicatie als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Wat kan je doen met de subsidie?

Concreet kunnen we je met deze subsidie gratis helpen met de creatie van o.a. deze marketing tools:

Bedrijfsfilm

Animatievideo

Meertalige website

We mikken op een internationaal publiek - en zetten daardoor extra in op de export van je bedrijf.

Wie kan gebruik maken van deze subsidie?

Uiteraard zijn er regels en criteria verbonden aan deze subsidie.

Enkele regels lees je hieronder. We helpen je graag bij de aanvraag als je aan deze voorwaarden voldoet en starten (indien gewenst) pas aan je project na goedkeuring van de subsidie.

Je hebt een KMO met Belgisch ondernemingsnummer

Je onderneming moet beantwoorden aan de Europese basisdefinitie van een kmo én een exploitatiezetel hebben in het Vlaamse Gewest.

Je bent in orde met de sociale en fiscale wetgeving
Je krijgt nog geen financiële steun van een instelling of overheid
Je bedrijf creëert tewerkstelling in Vlaanderen

De goederen en/of diensten waarvoor de website en/of video voor wordt aangemaakt, creëren bij de productie, verwerking of prestatie een duidelijke toegevoegde waarde in het Vlaamse Gewest. Hierbij wordt in eerste instantie gekeken naar de rechtstreekse arbeidsplaatsen.

Je bent bereid je video/website meertalig te laten maken.

Omdat deze subsidie bestemd is voor internationale bedrijfscommunicatie, is het vereist dat deze video of website in minstens 1 taal verschillend van het Nederlands gemaakt wordt.

Je plaatst een vermelding op je website met het FIT logo.

Onderaan je website voorzien we een duidelijke vermelding met een link naar de website van Flanders Investment & Trade.

Wat zeggen Swift klanten?

Wij kunnen beweren dat we superwerk leveren, maar onze klanten zijn dat tikkeltje geloofwaardiger 😉

Video afspelen

Voor Garvis maakten we ondertussen een aantal animatievideo’s om hun moeilijke dienstverlening uit te leggen. Kristof legt uit hoe zij de samenwerking tot nu toe hebben ervaren.

Voor Jimber, een startup met geniale maar moeilijk uit te leggen online toepassingen, doet beroep op Swift voor video’s. Kristof vertelt hoe hij zich bij Swift voelt.

Video afspelen
Video afspelen
We mogen Experts in Vastgoed ondersteunen met hun online marketing én video’s. En we behalen mooie resultaten! Gunther legt uit welke resultaten we samen al boekten!

Wij willen graag na onze samenwerking ook bij jou een getuigenis komen opnemen. Dat is jouw garantie op inzet en onze persoonlijke aanpak 😉

Video afspelen

Voor Carpe Clinic creëerden we een nieuwe meertalige website, bedrijfsfilm én zorgen we doorlopend dat zij hoog scoren in Google. Elyne vertelt hoe Swift te werk gaat!

Voor One on One Agency hebben we een corporate movie gemaakt. We gingen extreem ver in de details en mogen hen binnenkort ondersteunen bij een nieuw online platform. Zaakvoerster Judith legt uit hoe onze samenwerking aanvoelt!

Video afspelen
Video afspelen

Voor Butchery Jef creëerden we de hele online visibiliteit. Van logo, tot webshop, tot corporate movies. Jef legt zelf uit waarom hij voor Swift kiest!

Jouw plannen eens bespreken?

bal swift