Heb ik een website nodig?

Heb je je deze vraag recent gesteld? Start je een zaak en twijfel je of je een website nodig hebt? Wel, wees maar zeker, je kan eigenlijk simpelweg niet zonder. Wij vertellen we je waarom wij alvast volmondig ja antwoorden op deze vraag.

Ondanks het feit dat websites zijn ingeburgerd krijgen we deze vraag nog geregeld. Het is simpel: als je geen website hebt, besta je voor veel klanten niet. Bovendien heb je misschien net een gesprek gehad met een klant en gaat deze je zoeken op het internet. Als je dan niet te vinden bent met een website, is je concurrent er ongetwijfeld mee weg. Heb je geen website? Dan gooi je je credibiliteit volledig te grabbel, want welk betrouwbaar bedrijf heeft de dag van vandaag nu geen website? Juist!

Video afspelen over website echt nodig

Wat zijn de troeven van een eigen website?

Met een eigen website kan je mensen die iets hebben aangekocht via de website perfect gaan segmenteren en gericht gaan mailen om meer te verkopen. Iets wat je bijvoorbeeld met Facebook niet kunt, tenzij je Facebook wil betalen.

En zijn we tegen Facebook betalen? Ja, maar je kan je Facebook-campagnes op een goede manier uitvoeren. Social media ads ga je steeds gebruiken in combinatie met je website. Heel belangrijk hierbij is de Facebook Pixel. Want door deze pixel in je site te integreren, kan je retargeting campagnes voeren.

“Wees maar zeker dat als jij deze potentiële klant niet benadert, een concurrent van je dit doet.”

Retargeting campagnes op Facebook

Dit zijn campagnes specifiek gericht naar mensen die je website al hebben bezocht. Bezoekt iemand je site en komt deze daarna op Facebook? Dan kan door middel van de Facebook Pixel op je site, deze persoon een advertentie van je voorgeschoteld worden. Wees maar zeker dat als jij deze potentiële klant niet benadert, een concurrent van je dit doet. Al bij al is dit een vrij goedkope campagne die je heel wat kan opleveren.

Onthoud: alles start met een goede website. Want mensen die van Facebook terugkomen op je website die moeten op een bangelijke landingspagina komen.

Ga voor een bangelijke website

Wil jij weten hoe je aan zo’n bangelijke website en/of landingspagina komt? Neem contact met ons op!

bal swift