Hoe kan ik relevante content blijven genereren?

Relevante content, wat is dat eigenlijk? En vooral, hoe produceer je content met meerwaarde? Wel, wij zetten even een aantal zaken op een rijtje.

Video afspelen over relevante content

SEO en relevante content gaan hand in hand

Heb je geen tijd om deze content te produceren? Dan kunnen we dit ook van je overnemen. We starten met een keywordanalyse en op basis daarvan gaan we je roadmap opstellen. We brengen in kaart op welke keywords je wil gaan scoren en gaan daar op werken.

Een voorbeeldje: je verkoopt kerstbomen. In de kerstperiode gaat iedereen op zoek naar “kerstbomen voor in huis” of sterker nog “kerstboom die naalden vasthoudt”. Schrijf je rond die twee zaken een blogbericht. Onderaan voorzien we een call-to-action met “koop hier je kerstboom aan”. Reken maar dat je zo klanten over de streep trekt.

“Relevante content is content die je omzet doet stijgen.”

Bovenaan Google zonder te adverteren

Heb je een dienstverlening waarbij je je toespitst op verschillende locaties? Wij kunnen ervoor zorgen dat je scoort in verschillende relevante gemeenten en steden. Dit doen we in samenspraak met de klant. We brengen de belangrijke steden en gemeenten in kaart en gaan ons daar op richten. We maken dan specifieke landingspagina’s gericht op die regio’s. Op die manier kom je bovenaan Google en dit zonder te adverteren. Het gaat hier om SEO en dat is volledig gratis. Dus, wat is relevante content? Content die je omzet doet stijgen.

Meer weten over relevante content?

Meer weten over hoe wij relevante content kunnen produceren en wat dit bijdraagt aan jouw omzet? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden. Samen scoren we in Google!

bal swift