Social media? Zet het in beweging!

Heel wat ondernemers hebben social media, zoals een Facebookpagina, LinkedIn en Instagram. Daar houdt het meestal op. Er wordt niets mee gedaan, niet zelden dateert de laatste post al van 2015. Dit zorgt voor onzekerheid bij (potentiële) klanten, want ze hebben geen flauw idee meer of je nog aanwezig bent of niet. Dit moet je echt voorkomen. 

Video afspelen

Laat zien dat je een dynamisch bedrijf bent

Als onderneming moet je echt wel aan je klanten laten zien dat je een dynamisch bedrijf bent en dat er nog ‘beweging in het spel zit’. Daar kan Swift voor zorgen en daarbij vertrekken we vanuit een contentplan. Je moet zelf geen slaaf worden van je social media content, dit nemen we met plezier van je over. Wij gaan ervoor zorgen dat er op een frequentie die we met je afspreken, een planning wordt opgesteld, waarvan de mogelijkheden eigenlijk oneindig zijn. Zo kun je kiezen voor: 

● Stockafbeeldingen 

● Video’s 

● Testimonials 

● Blogs 

● … 

De mogelijkheden zijn enorm en een mix van verschillende posts zorgt voor de beste resultaten. 

“Je hoeft zelf geen slaaf te worden van jouw social media.”

Enkele cases?

ETC aan zee

Voor Nathalie en Dieter van interieurzaak ETC aan zee creëerden we niet alleen een prachtige nieuwe website, maar ook reeds maandenlang social media content! Dit in de vorm van grafische posts, vlogs, blogs en animaties!

We zetten samen winacties op, maken een interieurkrant en bedenken samen de leukste visibiliteitsacties!

ETC aan zee interieurkrant

L'exsellent

Sander en Lex zijn met L’exsellent actief in de relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij ondersteunen hen bij hun social media management met grafische posts, vlogs, blogs en animaties.

We krijgen veel vrijheid en geven hen te allen tijde toegang tot onze creaties zodat ze weten wat waar wanneer zal verschijnen!

Zelf interesse om je social media (terug) in beweging te zetten?

 Wil jij aan de slag met je social media? Contacteer ons en we spreken graag met je af. We stellen een contentplanning op en jij kunt het volledig los laten. 

bal swift