Swift geeft virussen geen kans

Virussen, we moeten er niet enkel in real life voor uitkijken, ook online vormen ze een stevige bedreiging. Bij Swift investeren we dan ook stevig in cybersecurity en geven we online virussen en hackers geen kans. Het coronavirus krijgen we ongetwijfeld met zijn allen klein, voor de online virussen rekenen we sinds kort op een aantal nieuwe tools.

Cybersecurity virus

Waarom is online security zo belangrijk?

Waarom het beveiligen van je website belangrijk is? Omdat het vaak één van de toegangspoorten is tot je bedrijf en vertrouwelijke informatie. Daar komt nog bij dat bijvoorbeeld een webshop voor heel wat bedrijven cruciaal is geworden in de bedrijfsvoering, omdat deze instaat voor heel wat omzet. Je wil toch niet dat deze lam komt te liggen of geïnfecteerd wordt door malware?

Via je website verzamel je waarschijnlijk gegevens over je klanten, bijvoorbeeld als deze je contactformulier invullen. Het gaat hier om persoonlijke gegevens, dus je bent verplicht deze goed te beveiligen. Voor hackers bevatten ze waardevolle informatie die misbruikt kan worden. Verder kan een virus ook je hele bedrijf lamleggen, denk maar aan een aantal recente gevallen die uitgebreid de pers hebben gehaald. Vervolgens eisen de hackers losgeld of gaan ze met belangrijke gegevens aan de haal. Malware en virussen kunnen je dus aardig wat geld en omzet kosten. Beschik je over een slecht onderhouden website die niet up-to-date is? Weet dan dat je een makkelijk slachtoffer bent.

Swift zorgt voor een 6-laagse beveiliging

Bij Swift nemen we cybersecurity, malware en virussen uiterst serieus. Het spreekt voor zich dat al onze websites over een beveiligd SSL-certificaat beschikken, maar dat is slechts een eerste stap.

We beschermen jouw website op serverniveau en dat pakken we in 6 stappen aan. Zo kun je rekenen op:

Een malware scanner die 24/7 draait en indien nodig ook de malware meteen opruimt.

Detectie en preventie van inbraakpogingen.

Een WAF (Web Application Firewall) die als het ware een muur optrekt voor je website en zorgt voor een optimale beveiliging. Bovendien is deze firewall voorzien van machine learning waardoor deze steeds betere bescherming biedt.

Een proactieve bescherming van je PHP.

Software Patch Management. Wij zorgen ervoor dat je software, tools en website steeds up-to-date zijn. Zo dichten we beveiligingslekken en krijgen inbraakpogingen geen kans.

Wij analyseren de veranderingen in de reputatie van je website continu. Zo kunnen we op tijd in te grijpen wanneer het nodig is.

Je merkt het, bij Swift beschouwen we een goed beveiligde website overduidelijk als een prioriteit. We blijven dan ook investeren in de nodige tools om onze klanten een veilige omgeving en een zorgeloze werking te kunnen garanderen.

Getroffen door malware?

Ben je als onderneming getroffen door malware en zit je met de handen in het haar? Dan kunnen we bij Swift ongetwijfeld een oplossing aanreiken. Wij kunnen de nodige malware opruimen en zorgen voor een virusvrije omgeving. In deze corona-tijden, klinkt dat ongetwijfeld als muziek in de oren.

Meer weten over onze cybersecurity aanpak?

Wil je meer technische info over de manier waarop we onze websites beveiligen of heb je nood aan een fraai vormgegeven website mét de perfecte beveiliging? Geef ons dan zeker een seintje. We leggen alles graag tot in de kleinste details uit en zorgen dat hackers en virussen geen kans krijgen. Op Swift kun je vertrouwen.

bal swift