Wat met je social media management?

Het is volstrekt normaal: als ondernemer wil je de controle houden over bepaalde zaken, zoals je uitstraling, je tone of voice, … je voelt je immers persoonlijk verbonden met je eigen bedrijf. Je kindje wil je beschermen, maar toch besteed je bepaalde taken maar beter uit, zoals je social media. 

Video afspelen

Kom jij toe aan je social media?

Vaak kom je daar pas aan toe wanneer het even minder druk is, nochtans is social media super belangrijk voor je bedrijf en dat weet je. Af en toe post je of laat je heel wat leuke posts zetten, maar dan valt het weer een hele tijd stil. Logisch, want ook die social media posts zorgen weer voor meerverkoop, waardoor een vervolgcampagne simpelweg niet meer in je drukke agenda past. En dat is jammer … 

Bij Swift zorgen we ook voor een plan, zodat we minder moeten rekenen op spontane ingevingen, die natuurlijk nog altijd kunnen.

Een mix aan leuke social media posts

Bij heel veel bedrijven kunnen we aan de hand van de social media campagnes zien hoe druk ze het hebben. Het gaat met ups en downs, maar laat ons ook even eerlijk zijn: heb je eigenlijk geen betere dingen te doen dan je social media te beheren? Door een externe partij als Swift in te schakelen creëer je niet enkel consistentie en kun je ook tijdens drukke periodes online aanwezig zijn. Bovendien verhoog je je zichtbaarheid en doe je een beroep op een team van experten in hun domein, in plaats van op 1 externe medewerker. Zo krijg je een leuke mix van grafische posts, video, animatie en blogs. 

Bij Swift zorgen we ook voor een plan, zodat we minder moeten rekenen op spontane ingevingen, die natuurlijk nog altijd kunnen. 

Hoe gaat social media management bij Swift in zijn werk?

We starten met een strategische meeting zodat we perfect weten hoe jij je wil profileren en welke doelgroep je wil bereiken. Pas als we je bedrijf goed kennen, kunnen we geslaagde social media posts lanceren. Vervolgens plannen we de komende maand met leuke social media posts. Je kan de posts zelf checken in een handige agenda, maar als dat niet lukt is dat ook geen probleem. Je behoudt de controle, maar wordt niet al te zwaar belast. 

Bel ons om jouw social media te beheren

Wil jij ook een geloofwaardige uitstraling door prachtige social media, zonder zelf slaaf te worden van je social media kanalen? Reken maar op Swift. Contacteer ons, we bekijken graag samen de mogelijkheden. 

bal swift