Web en video: de gouden combinatie

Een website zonder video? Een gemiste kans! Web en video gaan vandaag de dag meer dan ooit hand in hand. Meer nog, Google prefereert websites met video en je laat er de concurrentie mee achter. 

Video afspelen over Web & video. gouden combinatie

Maak van je website werkelijk wat unieks

Echt onderscheidend vermogen in je website stoppen? Dat doe je met video. Op de meeste websites zien de bezoekers nog altijd niet onmiddellijk wie je bent en wat je doet. Met een goed opgebouwde video speel je dat wel klaar. In één oogopslag geef je bezoekers mee waar je onderneming voor staat. Beschouw het gerust als de kers op de taart die je onderscheidt van de concurrenten. 

Welke criteria typeren de ultieme video om te scoren op het web?

Een goede video voldoet in ieder geval aan de onderstaande punten: 

● De kijker staat centraal.
● In de video worden uitdagingen en problemen benoemd én opgelost. Je spreekt daarbij de kijkers zo direct mogelijk aan.
● Een goede video wekt emoties op. 
● Je beantwoordt vragen waar de prospect/klant mee zit en geeft terloops een goed beeld van de mensen achter de organisatie.

Trouwens wist je dat een video uitermate wordt gewaardeerd door Google? Google prefereert pagina’s met videocontent boven statische pagina’s. En al zeker als je ze via YouTube (eigendom van Google) beschikbaar maakt. 

“Google prefereert pagina’s met videocontent boven statische pagina’s.”

Waarom kiezen voor één partij voor web en video?

Waarom je zowel je website als video’s door één partij laat uitwerken? Omdat op die manier elk detail kan doorgetrokken worden en er niet de minste ruis op de communicatie zit. Denk maar aan een naadloze integratie van je huisstijl en de look & feel. Als je kiest voor één gespecialiseerde partij die beide doet, is dat allemaal piekfijn in orde en op elkaar afgestemd. 

Wil je graag meer weten?

Wil je meer weten over wat video voor jouw onderneming kan betekenen in combinatie met jouw website? Geef ons een seintje. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de kracht van deze combo! 

bal swift